yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why Education in Korea / Neden Kore'de Eğitim
Ben karar verdim üniversiteyi Kore'de okuyacagim. Bu arada tesekürler.
Arkadaslar eger orada egitim görmeye gitsek orada da Türkiye'deki gibi yurtlar var mi? Varsa yaklasik yillik fiyatlari az çok nedir?

Ya da ev mi tutmak gerekiyor mutlaka?
''Come back again.''
Güzel bir paylasim tesekkürler.
Kendi imkanlarimizla gidersek yillik 10.000 dolar galiba.
Nerde bende o sans ah ah...
Paylasim için tesekkürler. Smile
Bence de Kore'de egitim görmek çok farkli. Çünkü adamlar gerçekten egitime çok önem veriyor. Benim elimde olsa ögrencileri Amerika'ya degil Kore'ye gönderirim. :d
SNSD Fan Club
(22-03-2009, Saat: 17:43)freeblue yazdı: Bence de Kore'de egitim görmek çok farkli. Çünkü adamlar gerçekten egitime çok önem veriyor. Benim elimde olsa ögrencileri Amerika'ya degil Kore'ye gönderirim. :d
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Açiklamalarin için tesekkürler. Çok istiyorum Kore'de okumayi.. Ama kismet ya ne diyeyim.. Bir kere o kadar kolay degil ki Kore'ye gitmek... Yani artik ben kim Kore'ye gitmek kim diyorum.. Allah kismet etsin de okuyayim insallah. Biggrin
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Konu için tesekkürler..
Duygularimi dökmem lazim. Benim acilen Kore'ye gidip rahatlamam lazim... Orda üniversite okumayi düsünüyorum.. Allah kismet ederseBiggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Ben de orada okumayi çok isterdim ama zaten üniversite 2. sinif ögrencisiyim. Biggrin
Belki devaminda oraya giderim. Hiç olmadi (insallah) ögretmen olur olmaz gitmeyi düsünüyorum. :atkilinc:
Kore'de okumayi çok isterdim ama normalde gitmek istesem zaten para sorun olur. Burs sansi olucak ki rahatça okursun. Ben üniversite 1. siniftayim ve bilgisayar üzerine mastir yapmayi çok isterdim. Bir firsat olsa hemen giderim zaten. Düsüncelerimi bir size anlattim. Konu için tesekkürler. SmileSmileSmile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi