yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why Education in Korea / Neden Kore'de Eğitim
Merhaba ben su anda grafik tasarim okuyorum vede burasini bitirdikten sonra kore de güzel sanatlar okumak istiyorum Kore' de de güzel sanatlara yetenek sinaviylami aliyorlar bir bilgin varsa sevinirim ve de üniversiteyi orda okumak için dil ögrenmek disinda neler yapmam lazim bilgi için tesekkürler .. ve vede kore' deki güzel sanatlar üniveristelerinin isimlerini biliyorsan yazabilir misin ???.. Tesekkürler.
(24-05-2011, Saat: 14:17)byul young yazdı: merhaba ben su anda grafik tasarim okuyorum vede burasini bitirdikten sonra kore de güzel sanatlar okumak istiyorum kore de de güzel sanatlara yetenek sinaviylami aliyorlar bir bilgin varsa sevinirim vede üniversiteyi orda okumak için dil ögrenmek disinda neler yapmam lazim bilgi için tesekkürler .. ve vede kore deki güzel sanatlar üniveristelerinin isimlerini biliyorsan yazabilirmisin ???.. tesekkürler

Bu konuda yeterli bilgim Sad Hanyang Üniversitesi ve Seoul National Üniversitesinde güzel sanatlar fakültesi var. Diger üniversitelerde de güzel sanatlar fakültesi mevcut... Kurallarini bilmiyorum yabanci ögrenciler için farkli giris kosullari da olabilir.
[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
Güzel anlatimin için tesekkürler. Ellerine saglik.
(30-05-2011, Saat: 22:20)carmenx yazdı:
(24-05-2011, Saat: 14:17)byul young yazdı: Merhaba ben su anda grafik tasarim okuyorum vede burasini bitirdikten sonra kore de güzel sanatlar okumak istiyorum Kore' de de güzel sanatlara yetenek sinaviylami aliyorlar bir bilgin varsa sevinirim ve de üniversiteyi orda okumak için dil ögrenmek disinda neler yapmam lazim bilgi için tesekkürler .. ve vede kore' deki güzel sanatlar üniveristelerinin isimlerini biliyorsan yazabilir misin ???.. Tesekkürler.

Bu konuda yeterli bilgim Sad Hanyang Üniversitesi ve Seoul National Üniversitesinde güzel sanatlar fakültesi var.Diger üniversitelerde de güzel sanatlar fakültesi mevcut... Kurallarini bilmiyorum yabanci ögrenciler için farkli giris kosullari da olabilir.

Çok tesekkür ederim tatlim .. Yinede sagol.
Biraz arastirma yaptim sanirim buradan üniversite sinavina girip tercihlerini Kore' de yapabiliyormussun bir tür yeterlilik sinavi gibi bir seyle aliyorlarmis. Smile
Bende tip okumak istiyorum sanirim Kore' yi tercih edebilirim annemlere az çok söyledim ama daha küçük oldugumu falan söylüyorlar ama arastiracagim gerekirse kaçarim. Biggrin
Para biriktirmeye basladim olur da tipi kazanirim annemler de yollamazsa ciddi kaçacagim.
Acaba bu konuyu Kore konsolosluguna gidip sorsam olur mu ki? Bilgisi olan var mi?
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Konu için tesekkürler. Bu arada benim bildigime göre bizim üniversite sinavi ile tercih yapilarak Kore' ye üniversiteye gidilmiyor... Yani bizim üniversite sinavinin bir etkisi yok...
[Resim: 17251797421a1b7yl0.gif]

never say never! Wait me Seoul,chingu and oppa!^^
forever DBSK and BIGBANG<3
Double a(AA)
gd,gd,bb!>.<
Paylasim için tesekkürler.
[Resim: avatar_58198.jpeg?dateline=1311362137]
Kayako Saeki
Keske orda okuyabilsem. Smile
Keske ben de orda okuyabilsem. Abaza
...
ya çok tesekkürler ben üniversiteyi Kore de okumayi istiyorum ama netten arastirma yaptigimda Kore de egitim çok pahali görünüyordu eee bu yüzden Kore de okumaktan vazgeçecektim ama sizin sayenizde tekrar Kore de okumayi düsünüyorum.???Bir soru sormak istiyorum Kore de ögrencilerin yurt masraflari ne kadar bir de Kore de ki evlerin kira fiyati ne kadar???

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi