yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Why Do You Think Korea-Fans Feel Like Family?
Why Do You Think Korea-Fans Feel Like Family?

Sizce Neden Aile Gibiyiz?

Arkadaşlar hepimiz Korea-Fans'ın insana aile ortamındaymış gibi hissettirdiği kanaatindeyiz. Peki ama neden? Sizce bunun temel sebebi ne? Neyi iyi yapıyoruz ki aile gibi hissediyoruz? Ben başlıyorum.
Korea-fans'ın aile gibi hissettirmesinin temel sebebi bence üyeler(yöneticeler de dahil) arasındaki güçlü bağ yeni gelenleri kardeşimizmiş gibi sevmemiz onlara yardım etmek istememiz işlerimizde birbirimize yardım etmemiz.
Peki sizce neden aile gibiyiz?
Neden mi? Herkes agabey,abla,kardes gibi.
Birbirimize yardimci oluyoruz konusuyoruz... Ve daha bir çok seyi beraber yapiyoruz.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Evet bir aile gibiyiz çünkü burada ilk basta dostluk var saygi var iletisim var yani insan bir konuda sikistiginda hemen sana yardim ediliyor yakin bir ortam kurulmus yani birbirimizi görmesek bile konusarak anlasiyoruz bu çok güzel bir sey. Onay Iste bizi diger sitelerden ayiran özellik bence bu. Onay Smile
Hepimizin de bildigi gibi Korea-Fans diger forumlardan çok farkli. Herkes birbiriyle yardimlasma içinde özellikle büyük bir saygi,sevgi ve hosgörü var. Ayrica hepimizin ortak bir yani var bu da Kore'yi çok sevmemiz. Ben anlatacak daha fazla sözcük bulamiyorum arkadaslar. Biggrin
Herkesin birbirine saygisi var çünkü... Herkes aile sicakligini yasiyor. Çünkü üyeler çok tatli ve sicak. Onay
(12-10-2009, Saat: 20:59)whitedeathtime yazdı: Mutlugun nerde nasil çikacagi belli olmaz sevgimizi verdik mi her ortam güzeldir.

%100 katiliyorum Hakan. Smile Smile Smile
Sicakligin kardesligin ayni duygularin paylasildigi bir forum ama disaridakilere göre biz bir aileyiz arkadaslarim ne kadar dalga geçse bile sizi kiskandiklari için benimle kavga ediyorlar. Biggrin Neymis size daha çok önem veriyormusum. Biggrin
(12-10-2009, Saat: 21:11)özgü yazdı: Sicakligin kardesligin ayni duygularin paylasildigi bir forum ama disardakilere göre biz bir aileyiz arkadaslarim ne kadar dalga geçse bile sizi kiskandiklari için benimle kavga ediyorlar. Biggrin Neymis size daha çok önem veriyormusum. Biggrin

Evet haklisin arada bana da oluyor. Biggrin Aile gibi hissettiriyor çünkü bu forumda gerçekten kendim oluyorum... En güzel yani bu... Her seyi dogal ve sicacik. Özellikle de buradaki arkadaslar çok iyi ve sohbeti tatli... Smile Smile

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

Hepimizin ortak bir noktasi var.. ''Kore.''
Yardimlasma hat safhada. Herkes birbirine karsi saygili.Bir ihtiyacin olsa geri çevrilmiyor.
Ve daha nice sebep...
Iste bu yüzden biz bir aileyiz. Onay
Eline saglik canim konun güzel olmus.
[Resim: cf2f03b4.gif]

(12-10-2009, Saat: 21:11)özgü yazdı: Sicakligin kardesligin ayni duygularin paylasildigi bir forum ama disardakilere göre biz bir aileyiz arkadaslarim ne kadar dalga geçse bile sizi kiskandiklari yüzünden benle kavga ediyorlar. Biggrin Neymis size daha çok önem veriyormusum. Biggrin

Ben de ayni durumdayim.. SmileSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi