yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Who Did You Mess That Contagious Korea Love?
Bulastirmaya gerek duymadim ben. Biggrin

Ben ve samimi arkadaslarimiz hepimiz çok seviyoruz, asigiyiz Kore'nin. SmileSmile
Kimseye. Biggrin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Çevrem oldukça genistir hepsine bulastirdim... Bu sihirli sevgiyi; hala da devam etmekteyim... :atkilin:
[Resim: 95267245.jpg]
Çevremdeki herkese. Biggrin Onlar bulasiyor ssuçum yok. BiggrinBiggrin Ama bende zorluyorum bazilarini. Bulastirdim herkese bulasici hastalik gibi. Biggrin
Önüme gelen herkese bulastirdim. Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Arkadasim ve tüm aileme.
Güzel konu. Onay
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl ♥
Ben bulasici sevgimi ilk olarak anneme bulastirdim Biggrin Annem de Korelileri seviyor ve filmlerini yakindan takip ediyor... Biggrin Sonra bu sene lisede en yakin arkadasima bulastirdim sevgimi. Biggrin O da çok seviyor Rabia... Biggrin Sonra üst siniflardan hatta onu da bizim fanimiza üye yaptik Serife'yi ona da bulastirdim sevgimi... Biggrin Sonra hocalarima, akrabalarima ve diger tüm sinif arkadaslarima bulastirdim sevgimi. Onlarda hergün bana Koreli derler. Biggrin Çok hosuma gidiyor bu. Biggrin Iste neredeyse okuldaki herkes beni taniyor bu yüzden... En sonda Berna'ya bulastirdim ona da Boys Over Flowers'i izlettim. Biggrin Simdi o da Kim Hyun Joong'a hayran o yüzden ona çok kiziyorum Hyun'um benim diyorum... Biggrin Kiskaniyorum Hyun Joong'umu ya. Biggrin Yani ben bu sevgimi etrafimdaki herkese bulastirdim arkadaslar ve bundan çok "Mutlu'yum."

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

(27-02-2010, Saat: 22:46)soya yazdı:
(27-02-2010, Saat: 22:39)burcu choi yazdı: Abime bulastirdim, Yoona asigi oldu. Biggrin
Ablama, Rain bulasti.
Kanka'ma, Ss501.
Kardesime, Chuncu. Biggrin
Anneme. Biggrin Hah bunu söylemeyecegim koskoca dizide kimi sevdi. Biggrin
Çok merak ettim, kimi seçti. :icon­­_redface:

Bende merak ettim söyleyebilir misin?
Malesef herkes nefret ediyor, isim zor. Ama bir komsumuzun kizi ile konusurken farkettik, o da biliyormus, hemde benden fazla. Annem, babam, arkadaslar. ;Z
Ilk olarak kuzenim Esra'ya. Opucuk Daha sonra amcam ve yengeme. Opucuk Elimde olsa herkese bulastirirdim. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi