Bulastirmaya gerek duymadim ben. 
Ben ve samimi arkadaslarimiz hepimiz çok seviyoruz, asigiyiz Kore'nin.

Ben ve samimi arkadaslarimiz hepimiz çok seviyoruz, asigiyiz Kore'nin.

|
Who Did You Mess That Contagious Korea Love?
|
|
Bulastirmaya gerek duymadim ben.
![]() Ben ve samimi arkadaslarimiz hepimiz çok seviyoruz, asigiyiz Kore'nin. ![]()
Kimseye.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Çevrem oldukça genistir hepsine bulastirdim... Bu sihirli sevgiyi; hala da devam etmekteyim... :atkilin:
Çevremdeki herkese.
Onlar bulasiyor ssuçum yok. ![]() Ama bende zorluyorum bazilarini. Bulastirdim herkese bulasici hastalik gibi.
Önüme gelen herkese bulastirdim.
Arkadasim ve tüm aileme.
Güzel konu.
? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
Ben bulasici sevgimi ilk olarak anneme bulastirdim
Annem de Korelileri seviyor ve filmlerini yakindan takip ediyor... Sonra bu sene lisede en yakin arkadasima bulastirdim sevgimi. O da çok seviyor Rabia... Sonra üst siniflardan hatta onu da bizim fanimiza üye yaptik Serife'yi ona da bulastirdim sevgimi... Sonra hocalarima, akrabalarima ve diger tüm sinif arkadaslarima bulastirdim sevgimi. Onlarda hergün bana Koreli derler. Çok hosuma gidiyor bu. Iste neredeyse okuldaki herkes beni taniyor bu yüzden... En sonda Berna'ya bulastirdim ona da Boys Over Flowers'i izlettim. Simdi o da Kim Hyun Joong'a hayran o yüzden ona çok kiziyorum Hyun'um benim diyorum... Kiskaniyorum Hyun Joong'umu ya. Yani ben bu sevgimi etrafimdaki herkese bulastirdim arkadaslar ve bundan çok "Mutlu'yum."
난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^ ♥ HyuNur ♥ █║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║ © %1oo Kσяeαη ® (27-02-2010, Saat: 22:46)soya yazdı:(27-02-2010, Saat: 22:39)burcu choi yazdı: Abime bulastirdim, Yoona asigi oldu.Çok merak ettim, kimi seçti. :icon_redface: Bende merak ettim söyleyebilir misin?
Malesef herkes nefret ediyor, isim zor. Ama bir komsumuzun kizi ile konusurken farkettik, o da biliyormus, hemde benden fazla. Annem, babam, arkadaslar. ;Z
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|