yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Who Did You Mess That Contagious Korea Love?
Zaten bu ise yalniz baslamadim. Fanda da arkadasim olan Gamzeyle sinifta Kore krallik yada herhangi bir kelime söyledigimizde bize bakiyoRlar. Bizde birbirimize indirdigimiz filmleri izletiyoruz, hatta ödev aliyoruz Kore sinemasiyla. Ama biz dizileride video yapip tanitacagiz artik ne yaparlar bize bilemeyiz. Biggrin Ama onlarda biz bazen Korece birseyler söyledigimizde yabancilamiyorlar. Ev halki tamamen benimle birlikte izliyor. Annem geceleri kalkiyor kaçirdigi zamanlar, okulda bile aklimda oluyor bazen diyor. Biggrin Atkilic
[Resim: attachment.php?aid=2217]
Ben abime bulastirdim, birazcik ama hale pek de bulastirmis degilim.
Ilk basta annem bana bulastirdi. Birlikte annanem ve büyükbabama daha sonra kuzenim ve enisteme bulastirdik.
Enisteme bulastirmak büyük basari bence çünkü dini kanallardan baska bir yer izlemezdi, tabi Jumongla tanisinca hersey degisti.
Hepimiz günde iki kez izliyoruz.
Birde Muhtesem Kraliçe var.
Ilk olarak sinifimda 3 kisiye bulastirdim. Kore Dizilerinin hastasi oldular. Evde annem de benim gibi artik çubuklarla yemek yemeye basladi. Biggrin
Annem ve bir akrabamizin kizi var. Henüz bu kadarlik ne yapsam izletemiyorum ama hele bir yaz gelsin...
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Birkaç tane arkadasima, anneme, ablama, yengeme, yegenlerime, kuzenlerime. Biggrin
Anneme o kadar bulastirdim ki Kore dizilerinden baska bir sey izlemez oldu. Biggrin
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Smile Smile Smile
Arkadasim Ayse'ye. Biggrin Simdi ise onun arkadasi Hatice'ye operasyonlar düzenliyoruz. Biggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
7 arkadasima bir de arkadaslarimdan birinin kardesine. Opucuk
Keske bu sayi daha fazla olsaydi. T.T
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Ben sadece dinledigim sarkilari bulastirabildim. Biggrin
Bazen tenefüste Ring Ding Dong'la çosuyoruz. Biggrin Çogunun telefonunda var. Onay
[/align]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi