yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Who Did You Mess That Contagious Korea Love?
ben baya kisiye bulastirdiim Biggrin
1-Ablama
2-Içinde beni sevmeyen düsmanimda dahil sinifimdaki 8 kisiye. ( ve suanda o düsmanimla çok iyi arkadasiz.Biz buna Korenin gücü diyoruz. Smile
3-Binamiza yeni gelen bir kiza. onunlada kaynasmam çok kolay oldu.. Playful kiss sagolsun. Biggrin

vee suana kadar hepsi bana önyargiyla bakti ama hepsini ayni diziyle baslaattim ve "boys over flowers" bu önyargilara bir son verdii.
Kore sevgimi bulastirmak güzel ama oppalarima sahip çikmalari beni delirtiyor.
Suanda sinfimda baya bi kore manyagi var ama onlarin basi benim Biggrin bi kore dense hemen melikeeee diyolar. Biggrin
Öncelikle Düslerin Prensi dizisiyle anneme bulastirdim, Kim Jeong Hoon ve Yoon Eun Hye'yi çok sevdi. Zuhaha
Sonra abimi, Boys Over Flowers'ta Goo Hyo Seuk; City Hunter da Park Min Young hayrani yaptim. Ve Kore dizisi sever oldu. Ben ne zaman diziye baslasam o da benimle birlikte izler... Biggrin
Sonra geçen yaz Sevgi, Mecbure ve Bilge(öz ablalarim degiller) ablalarimi Lee Min Ho hayrani ve Kore dizisi sever yaptim. Zuhaha Biggrin

Bu kadar...
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
2 arkadasima BOF'u izlettim diziyi dün bitirdik. (Tabi ben onlarla birlikte 3. kez izlemis oldum. Biggrin ) Suanda Gu Jun Pyo diye sayikliyorlar. Biggrin
Birisine Kore'yi sevdirmek istiyorsaniz BOF çok etkili oluyor kuzenimde de çok ise yaramisti. Onay
Ben sinifimdaki 2 kiza ve bir de kuzenime bulastirdim bir de dersanedeki kiza (diger kizlar da tam kivamda azicik mayasi tutsun kabarsin firina vercem)
ben 6 arkadasima bir de kuzenime asiladim kore sevgisini Biggrin hatta bir arkadasim benden beter olmustu. gece yarilarina kadar kore dizisi izliyordu Biggrin
Çok az kisiye bulastirdim. Biggrin Ama bundan memnunum.
Ben daha çok çevremdeki Kore severleri bulmayi seviyorum. Kralgul

En yakin arkadasim Özlem'e. Biggrin (Boys Over Flowers'im sag olsun! Biggrin )
Düsünüyorum düsünüyorum baska gelmiyor aklim ya. Biggrin Abaza
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
aynen bende etraftaki kore severleri agizlarini arayip bulmayi çok seviyorum Biggrin yoksa tüm arkadaslarmin ön yargisi var Sad
Anneme yegenime tüm okula yaydim, daha dogrusu bir kaç arkadasla basladik sonra baya bi çogaldi gayette memnunuz yani Smile
ilk aileme ama fanatik degiller sonra kuzenim ve arkadaslarim onlara sadece asiladim devami onlara kalmisBiggrin
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Bana halamdan bulasti. Ilk önce kuzenime, zor dayatmalarimla basladi ama simdi fan. ^^ Bir de en yakin arkadasim var. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi