24-06-2011, Saat: 2:18
teyzem kuzenlerim annem kardesim ve sinifimdan bi arkadasim ilkten hepsi bu kore dizilerinden ne anliyosun demisti ama simdi hepsi nasil da izliyor
|
Who Did You Mess That Contagious Korea Love?
|
|
24-06-2011, Saat: 2:18
teyzem kuzenlerim annem kardesim ve sinifimdan bi arkadasim ilkten hepsi bu kore dizilerinden ne anliyosun demisti ama simdi hepsi nasil da izliyor
29-07-2011, Saat: 0:35
6 okul arkadasima ve 1 teyzeme.
![]() Teyzemle gece gündüz dizi izliyoruz ve tam bir Lee Minho hayrani. Ayrica Super Junior'a bayiliyor. Bir sürü grup gösterdim ama o SuJu'yu seçti. Yani Cassiopeia yapamadim ama Koreci yaptim. ![]() Ayrica arkadaslarimin 3'ü Minoz, 1'i Cassiopeia, 1'i de TripleS. Gururluyum.
You're a sky
full of stars ![]()
08-08-2011, Saat: 1:06
Arkadasimin babasina. Yemekteyken bir lafini ettim dört gün sonra tekrar gittim evlerine, masallah Kore asigi olmus. Simdi benden çok diziyi bitirmis durumda ne zaman evlerine gitsem muhabbetlerini açiyor.
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !"
08-08-2011, Saat: 1:14
ben kimseye bulastirmadim bulastirmayida düsünmüyorum. Bencilim ben yaa^_^
08-08-2011, Saat: 6:38
En yakin arkadasima, Kore dizileri izledikleri halde ona bu kadar sevgi duymayan insanlara, anneme, kardesime, dayilarima, teyzelerime, babanneme.
Ve önce bu askimla dalga geçen herkes suan saygi duymakta ve sevmekte!
09-08-2011, Saat: 1:24
Kuzenime bulastirdim. Benimle inatlasiyordu Kore sevmem diye 2 bölüm Kore dizisi yetti.
merhaba Ilkönce esime tabiiki. Daha sonra ise sevdigim tüm is arkadaslarima. [/color][/size][/font]
10-08-2011, Saat: 12:24
Ablam bana bulastirdi bende arkadaslarima
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|