yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Who Did You Mess That Contagious Korea Love?
Ilk olarak 3 ablama, sonra en yakin arkadasim Büsra'ya, sonra onun ablasina, siniftan 2 arkadasima ve Büsra'nin arkadaslarina bulastirdim. Biggrin
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Önce kardesimle basladi, sonrada yakin arkadasima, hatta bir ara babama bile bulasirken son anda bitti gitti... Ee sonuçta isten güçten vakti yoktur babalarin bu da normal...
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Önce ablama bulastirdim, sonra etrafimdaki herkese bulastirdim. Böyle giderse herkes Kore sevgisiyle dolup tasacak. :img-bee: Biggrin
Kuzenime ve birkaç kisiye. Onay
En yakin arkadasima. Biggrin

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Ilk ben çekik gözlülere asik oldum. Happy0064

Sonra da Trt'de yayinlanan Kore dizisini izlerken annem sevmeye basladi.
Efsane Prens ve Sarayin Rüzgari dizilerini çok begendi. Ve de annem Kore hayrani oldu. Özellikle Song Il Gook Abaza ve Han Ji Min hayrani oldu. Biggrin

Sonrasinda erkek kardesimi Kore asigi yaptim. Nasil yaptigima gelince :
Ilk Boys Over Flower dizisini izlettim. Dogal olarak harika buldu. Bulmamasi imkansizdi. Biggrin
Ve de sonrasinda buraya üye. Biggrin

Hayran olduklari da, Kalp

Kore Dramalari ,
SS501,
SNSD,
F.T. Island,
Kim Hyun Joong,
Lee Jun Ki,
Kwon Sang Woo ve
Kang Ji Hwan. Onay

Simdilik bu kadar ama Kore sevgisini herkese bulastiracagim. :img-hysterical:

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
Ilk olarak kardesime bulastirdim. Kendisi 3 yasinda bir erkek olup elinde sopayla bize günleri zehir etmektedir. BiggrinBiggrin Kore dizilerinin kardesimce adi ' Tak '. BiggrinBiggrin
Sonra babama. Babam tarihi Kore dizilerinin hayranidir. Özellikle Yi san ve Jumong. SmileSmile
Bende dersime giren profesöre bulastirdim. Abaza
Arkadasim ve kardesime, hee birde olsada olur olmasada olur kuzenime. Biggrin Bakinca begeniyor ama gel biraz daha ilgilen diyorum yok bana bu kadar yeter diyor, tam bulastirdim da denilmez. Biggrin
Keep Calm & Carry On My Wayward Son
Im always thankful to GOD for everything!
SJ
Kore sevgisi demeyelim de Korelilere karsi bir sevgi bulasmasi yaptim hepsine.^^
Bulastiklari bölümde Kore dizileri ve müzikleri. xD

Kardesimi(12), Kuzen1 (15), Kuzen2 (18), Kuzen3 (15), Kuzen4 (12), Kardes2 (9), Kuzen5 (10)...

Ablam'in da begenerek izledigi bir kaç dizi var... Baslarinda "Goong" geliyor...
Annem eger TRT'den izlersek bizimle izler ve sever. Alt yazili izlememize karsidir kendisi. xD
Düslerimin Prensi'ni izledik beraber... Simdi arada bizle "Muhtesem Kraliçe"ye bakar...

Aha! En önemli kisiyi unuttum... Elbette birde benim gülüm Bestegül'üm var. Opucuk Kuzen6! (1,5) Ahah... Gerçekten bir buçuk yasinda ve "Ring ding Dong" hastasi. :img-hysterical:
~Ben telefonda bile Ring Ding Dong diyeyim basliyor dans etmeye. xD

Simdilik bu kadar. xD Daha çoklariyla karsiniza çikmak üzere... Smile
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi