08-06-2011, Saat: 17:36
Ben artik o kadar kaptirdim ki kendimi korece sarkilara,türkçe hiçbir sarki yakistiramiyorum onlara.Onlarin sarkilari bizim sarkilarimizdan daha güzel.Hediye etsem oppam beni terk eder.
|
Which Turkish Song Would you like to give as a gift To your favorite Korean.
|
|
08-06-2011, Saat: 17:36
Ben artik o kadar kaptirdim ki kendimi korece sarkilara,türkçe hiçbir sarki yakistiramiyorum onlara.Onlarin sarkilari bizim sarkilarimizdan daha güzel.Hediye etsem oppam beni terk eder.
07-08-2011, Saat: 7:54
Lee Min Ho'ma
'Ask bir hastalikmis sanki, seni bende hapsetti; yüregim kilitli..'Birsürü var aslinda sarki olarak, hatirladiklarimi yazaiyorum. ![]() Özgür Kurum - Gözlerimi Kapatsam Yalin - Hersey Sensin Melih Görgün - 14 Bahar Gökhan Kirdar - Yerine Sevemem Candan Erçetin - Melek Biliyorum sen bir meleksin. Bana yardim için gönderildin. Biliyorum sen bir meleksin. Zor günlerimde çikageldin. Yüzümü güldürdün basimi döndürdün, Acimi dindirdin yolumdan çevirdin, Eglendirdin sakinlestirdin, Ehlilestirdin ve daha bir sürü sey.. Canim misin sen benim misin ? Her seyim misin sen ? Hos geldin melek. Sefalar getirdin.
07-08-2011, Saat: 11:44
KIM JAE JOONG = RAFET EL ROMAN ELIMDE DEGIL
KIM JUNSU= TARKAN INCI TANEM SHIM CHANMING =ORHAN ÖLMEZ SU MISALI HYE YOUN SAENG =ONUR AKIN =SEVIYORUM SENI OPPAAAAAAAAAAAALARIM
kim jae jong aşkım
23-08-2011, Saat: 15:58
Donghae'me Nil Karaibrahimgil Gitme yoksa sarkisini hediye ederdim ...o da bana Türkçe sarki armagan etseydi bence Nil Karaibrahimgil'den 'Peri'olurdu..(o beni prens peri saniyor...derdi herhalde ama öyle zaten...
)
23-08-2011, Saat: 17:31
kim hyun joong
hadise ask kaç beden giyerlee min hoo mustafa ceceli tenlerin seçimi
30-12-2011, Saat: 23:13
Oppama ~
![]() Yalin-Meleklerin Sözü Var ^^
Prosecutor 왕 ~ U mean everything to me my lover ♥ ♥ ~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
30-12-2011, Saat: 23:22
Iste bu sarkiyi.
30-12-2011, Saat: 23:24
Valla ben bir sürü sarki hediye ettim sahsen. Ama öyle duygusal bir seçim yoktu, hangisi melodi açisindan kulaga hos geliyorsa onu dinlettim ve begendi.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|