yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Turkish Artist Would You Give A Concert in Korea?
(30-07-2011, Saat: 23:24)Elif.07 yazdı:
(22-04-2011, Saat: 19:15)pirinç keki yazdı: Bizim Sanatçilar bize Hitap etmiyor.Kore'ye mi Hitap edecek?''Aklima gelirsen seni ararim,pardon adini hatirlayamadim,bas gaza askim,azicik ucundan versen..."gibi manasiz,duygusuz sözlerle mi Konser verecekler.:img-hysterical:
(Bir tek Sertap Erener ve Yalin hari)Opucuk

Haksizlik etme bizimde cok iyi sanatcilarimiz ve anlamli sarkilarimiz var.

Ben Kore´nin rock müzigine ihtiyaci oldugunu düsünürüm malum K-Rock cok kötü. Biggrin Bu yüzden maNga, Duman olsun isterdim. ^^ Atiye ve Sila´yi begeneceklerini düsünüyorum. Cem Adrian´da olsun ona bayilirlar..

sana katiliyorum çok iyi sanatçilarimiz var lütfen kendi kültürümüze ve degerlerimize sahip çikalim.Sadece pop, rack diye degerlendirmeyelim türk sanat müzigi, halk müzigi gibi müziklerimiz yurt disinda çok ilgi görüyor.
Ben hiçbirini istemem. Onlarin müthis sanatçilari var zaten, begenmezler bizimkileri. :d Ama olduktan sonra da bir tek Emre Aydin olabilir. Super
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Eger su an hayatta olsaydilar Baris Manço ve Baris Akarsu'nun gitmesini isterdim.

Baris Manço Kore'ye gitti ve bir televizyon programinda sarki söyledi ama konser vermedi. Baris Akarsu da sanirim hiç gitmedi.

Su an hayatta olan kisiler arasindan da Bulutsuzluk Özlemi ve Badem gruplarinin gitmesini isterdim. Shy
Murat Boz. Onay
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Emre AYDIN olmasini isterim oratama uyum saglayabilecek..
SNSD Fan Club
Manga' nin konser vermesini isterdim. Onay
Manga ve Emre Aydin
seven sevilmez sevilen kıymet bilmez...
Bence Sezen Aksu gitmeli Smile Kore Sezen Aksu'nun sarkilarindan mahrum kalmamali Sarhos
[Resim: d68254d4.gif]
Heo Young Saeng Fan Club
Lee Min Jung Fan Club
Dalmatian Fan Club(Turkish Dalmate)
Sebnem Ferah'i Hayko'yu Manga'yi yolla gitsin Biggrin
Hadise ve Emre Aydin gitmeli ...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi