Ben, God of Study OST - Because I'm Weary'yi sikilmadan dinliyorum bir de Ji Yeon-In Addiction...
|
Which Song Is Your Irrevocable Song?
|
|
Ben, God of Study OST - Because I'm Weary'yi sikilmadan dinliyorum bir de Ji Yeon-In Addiction...
21-02-2010, Saat: 0:05
ft.island hepsi(seçemedim
)ss501:love like this dbsk:mirotic-love in the ice suju:happiness big bang:so beatiful-lollipop 2ne1:i dont care snsd:oh! shinee:ding dong ring you're beautiful denizler imparatoru
SS501 - You Are My Heaven ** Bye Bye
![]() Big Bang - Gara Gara Go, SuJu - Sorry Sorry.
..
F.T. Island - I hope.
Ice pond, Perhaps love. BOF'dan adini su an hatirlamiyorum romantik yerlerde çalinan sarki ve Parrot vazgeçilmezlerim..
![]() ![]()
SHINee, (hepsi
) ![]() F.T.Island - Missing You, C.N.Blue - Let' go crazy, SuJu - Don't don, BigBang - Gara gara go, SS501 - Love Like This.
SS501, Super Junior ve T-Max'in bütün sarkilarini begeniyorum. 3 grubunda sarkilari vazgeçilmezim.
SS501 sarkilarinin hepsi.
Özellikle de "Love Like This"...Tesekkürler konu için.
![]() ![]()
Sincik siralamam söyle
Super Junior => Sorry Sorry, Dont Don, Its you, Bonamana, My Only Girl. Big Bang => Lies, Haru Haru, Last Farewell, Heaven, Number 1, A Fool's Only Tears, La La La, Tell Me GoodBye. (Bunlarin solo çalismalarini katmiyorum grup halinde.) DBSK => Love In The Ice, Proud, Wrong Number, Million Men, Dangerous Mind, Picture of You, You're My Melody, Bolero, Break Out! ve Dōshite Kimi o Suki ni Natte Shimattandarō? 2PM => Only You, Angel, Again & Again, Maybe she will Come Back, I hate you, WIthout You, Tiried of waiting. Rain => Rainism , Hip Song.Daha çok var böyle devam eder bu liste ama burada durayim ben. ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|