yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Prince Is Yours?
(07-11-2009, Saat: 0:25)xerziya63 yazdı: baska yok mu

Kore Dizilerinden hangi basrolsün Kizlar için Test TIKLAYIN

Erkekler Için Test .TIKLAYINBiggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

benim lee hoo çikti Biggrin
adım geçen fan klüpler...

Jang Geun Suk Fan Club

yuppi ya arkadaslar 27 puanla benim prensim shin goon çikti suan çok mutluyum :d:dBiggrinBiggrin

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

(07-11-2009, Saat: 0:41)KORELI NUR yazdı: yuppi ya arkadaslar 27 puanla benim prensim shin goon çikti suan çok mutluyum :d:dBiggrinBiggrin

haha sevindim tatlimOnay vay canina demek shin çikti ha Abaza valla benim prensim belli kizlar bastan beri ezelden beri KJH(yul goon)hehe Kalp

ayy çok güzel bir çalisma Onay bana da shin çikti sitede ki herkesin kalbinde ki prens tipi bu olsa gerek ben jumong çiksa daha bi mutlu olurdumm yaa Biggrin
shin gun ^^Biggrin
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
(07-11-2009, Saat: 0:56)arwenn yazdı: ayy çok güzel bir çalisma Onay bana da shin çikti sitede ki herkesin kalbinde ki prens tipi bu olsa gerek ben jumong çiksa daha bi mutlu olurdumm yaa Biggrin

sagol canim ^^ yok valla benim kalbimde bi prens var o da Kim Jeong HoonumOpucuk

Valla tatlim ilk basta bu güzel test için tesekkürler ama ben hiç bir sikki isaretleyemedim ..
Çünkü benim prensim belli.. ^^
Bu yüzden yapamadim yinede çok sagol Opucuk
süper birsey bu ya ellerine saglik canim Smile 27 puanla shin benim prensim oldu çok hos ya Smile
(07-11-2009, Saat: 1:08)Song Ji Hyo yazdı: Valla tatlim ilk basta bu güzel test için tesekkürler ama ben hiç bir sikki isaretleyemedim ..
Çünkü benim prensim belli.. ^^
Bu yüzden yapamadim yinede çok sagol Opucuk

(07-11-2009, Saat: 1:11)mervee yazdı: süper birsey bu ya ellerine saglik canim Smile 27 puanla shin benim prensim oldu çok hos ya Smile

hehe sagolun canlarim ne dmek ben daha ne testler yapicam sizeBiggrin
iremim biliyorum canim senin de basin bagli benim gibiBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi