yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Present Would You Buy For Your Korean Friends?

Which Present Would You Buy For Your Korean Friends?

Kore'deki Arkadaşlarınıza Ne Hediye Alırdınız ? 

Hediye almak benim için her zaman zor olmuştur, siz Kore'deki arkadaşlarınıza ne hediye alırdınız veya aldınız? Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Yardim
Ben milli takim formasi alirdim. Biggrin
[Resim: 3v3rmO.png]
Of ya pazar günü evime iki Koreli misafir ögrenci gelecek ama hala ne alacagima karar veremedim lütfen bir fikir verin. Aglaelsalla
(23-07-2009, Saat: 13:57)amalist yazdı: Of ya pazar günü evime iki Koreli misafir ögrenci gelecek ama hala ne alacagima karar veremedim lütfen bir fikir verin.Aglaelsalla

Nazar boncugu. Biggrin
Onlarin bilmedigi bir sey diye düsünüyorum degisik olur. Biggrin
Arkadasimin karakterini de düsünürdüm ama ilginç seyler alirim genelde. Beni her zaman hatirlatan bir hediye alirdim ama Türkiye hatirasi da olabilir.
Ben Türkiye'yi animsatcak bir sey alirdim, Türkiye'ye ait bir sey.=]
(23-07-2009, Saat: 13:57)amalist yazdı: Of ya pazar günü evime iki Koreli misafir ögrenci gelecek ama hala ne alacagima karar veremedim, lütfen bir fikir verin. :Aglaelsalla:

Yukarida da belirtigim gibi onlara milli takim formasi alabilirsin, tabi arkadaslarinin zevklerine bagli.
[Resim: 3v3rmO.png]
(23-07-2009, Saat: 13:57)amalist yazdı: Aglaelsallaof ya pazar günü evime iki Koreli misafir ögrenci gelecek ama hala ne alacagima karar veremedim lütfen bir fikir verinAglaelsalla

Valla ne hediye alicagini bilmem ama ben ilk onlara Türk Lokumu yediririm.Ben sahsen hastasiyim , onlarda sever heralde Biggrin
Ben kendi yaptigim el sanatlarindan birini verirdim bir de Türkiye'yi animsatacak bir sey, Türk bayragi gibi ya da fazla resmi olmamasi için Türk resimleri olan biblolar falan...
Bir kaç hediye verirdim dayanamayip.Biggrin
BiggrinBiggrinBiggrin

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Arkadasima... Eger burayi gelip gezmisse görmüstür, benim ve onun fotosunu çerçeve yapar verirdim, bir de zeytinyagli yaprak sarmasi tabii.Onay
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi