yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Oppa Is Looking For You?
Heo Young Saeng çikti OpucukAbaza

Young Saeng çok duygusal..Kibar,nazik ve anlayisli kizlardan hoslaniyor.Sevgilisiyle gezmek,birlikte birseyler yapmak ona haz veriyor.Seninle oldugunda kendini mutlu hissetmek istiyor.Bu yüzden sen onun idealisin ! ^^

~~UEE ~~

Benim oppam yokmus ama neyse güzel testmis..
Ben sana kendimi gösterdim,hiç kimseye göstermediğim ama sen görmemekte ısrar ettin.
Dünya duruncaya, okyanusların suyu kuruyuncaya ruhum bedenimden ayrılıncaya kadar seni seveceğim Seni seviyorum.

hea young saeng çikti 62 puanla gerçi benim oppam yoktu ama olsun sesini sevigim bir sanatçi çikti adil davrandim ve cevaplara puanimi topladiktan sonra baktimyemin ederimBiggrinBiggrin
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Choi Min Hwan çikti.Çok fazla tanimadigim için bir sey anlamadim.Benim de oppam yoktu burda.O olsaydi eminim o çikardi:d
:Choi Min Hwan,böyle biri bana göre uygun mu?
Bilemiyorum....
Daha bu adamin adini ilk defa duydum..Yerinde durmayan tiplerden nefret ederim aslinda,43 puan çikti inanamiyorum...Ofkeli
Anket için tesekkürler.Onay
Gerçekçi gözüküyor anket,özzellikleri yazdiginizdan dolayi....^^Opucuk
35-50 Arasi : Choi Min Hwan çikti tam beni tarif etti test.. Ama benim oppam orada yoktu olsaydi o çikardi belki..Biggrin

KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Kim Jae Joong (Hero)
1+8+5+5+4+7+9+9+1+7=56 oda = Heo Young Saeng. Smile
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Heo Young Saeng
Smile Smile Smile Smile Smile

hayata daima gülümse =))
Kim Jae Joong (Hero) Kalp
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.
[Resim: anigiffmu.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi