yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which one will you choose?
Bende tabi ki Kore diyorum. Elimde olsa orada yasamak isterim ve Koreli biriyle evlenmeyi çok isterim. Biggrin Annemler falan dalga geçiyorlar zaten. Herkes hatta okuldaki arkadaslarim bile Koresever oldugumu biliyorlar. Smile Bütün alem duysun ben Kore asigiyim.BiggrinBiggrinBiggrin
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
Tabikide Koreli!
adım geçen fan klüpler...

Jang Geun Suk Fan Club

Koreli ünlüde seçim yapiyorum. Türk ünlülere fazla hayranligim yok.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Burada zannederim çogunuz gibi, bende Kore diyorum, çünkü sevdigim Türk ünlü yok, üzelerek diyorum.
Her zaman Kore.Smile
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Türk ünlüler pek ilgimi çekmiyor.. :img-bee: O yüzden bende çogu kisi gibi tabiki Koreli ünlüler diyorum. Biggrin
[Resim: makotoorooftop1.jpg]

Usagi: I Want to see You, Mamo-chan!
Seiya: Am I not good enough?

Yok Tolgahancigimdan vazgeçemem. Biz onunla Fener maçinda kopariz ama ben Kore'den de kopamam. Smile Bu yüzden Tolgahan'i sevgilisine, Kore'deki asklarimida kendime aliyorum. Biggrin

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Türk ünlüler benim de ilgimi çekmiyor...
Bu yüzden benim de tercihim Koreli ünlüler. Biggrin

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Benim hiç Türk ünlülere hayranligim olmadi Koreli ünlüleri seçerim her zaman.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Img-kiss 
Ben Türk ünlülerden sadece Tolgahan Sayisman'i seviyorum. Onay Diger tüm sevdigim ünlüler Koreli. Biggrin Mesela Kim Bum. Gozlukgulmek
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
Arkadaslar lütfen yazim kurallarina dikkat edelim. Türk ve Kore özel isimdir ve bas harfleri büyük yazilmali. Ayrica mesaj yazarken ilk harf büyük olmali. Lütfen...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi