yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which one will you choose?
Buna soru mu diyorsun hem de bu sitede...
Tabikide Kore
G-Dragon,T.O.P,Seungri
Tamam, Kore'yi seviyor olabilirim ama ben bir Türküm. Ayrıca Türkiye'de başarılı olan ama göz önünde olmayan, değer verilmeyen o kadar çok sanatçı var ki. Sırf magazin haberlerine çıkmıyorlar diye tanınmayanlar bile var. Ben Türk diyorum.

1881 - 193∞

Kalbimizdesin..
(13-07-2012, Saat: 12:01)monster yazdı: Tamam, Kore'yi seviyor olabilirim ama ben bir Türküm. Ayrıca Türkiye'de başarılı olan ama göz önünde olmayan, değer verilmeyen o kadar çok sanatçı var ki. Sırf magazin haberlerine çıkmıyorlar diye tanınmayanlar bile var. Ben Türk diyorum.

Bir açıdan mantıklı düşünüyorsun sana katılıyorum.
%100 Koreli. Onay %0.001 bile düşünmem. Onay

koreliyi secerim hic dusunmeden deyil turk hangi ulke unlusu olursa olsun koreliler kadar sevmiyorum ve aslada onlari korelilere tercih etmemKalpKalpKalpKalpKalpKalpKalpKalpKalp
SoomaFatma Saranghe
Türkiye'de hayranı olduğum bir türk sanatçı yok,olabileceğinide düşünmüyorum bu yüzden koreli diyorumSmile
TurkeyHeartSouth Korea
Bakın biz sonuçta bir Türküz Türkleri tam olarak dışlamak bize yakışmaz, her sanatçıyı aşağılamakta bize düşmez .. çok yetenekli insanlar var bizim ülkemizde hatta her yönde.. Haa hayranlık derseniz o başka birşey tabi bende Kore derim çünkü insan herzaman elinde olmayana hayran olur bu insanın özünde var ... Smile Ben Kore diyorum ama Türkiye'yide dışlayamam ...yani bazılarınız varki sanki bizim ülkemizi tamamıyla sıfır konumuna düşürmüzsünüz ...Şahsen ben size hiç anlam veremiyorum ve de katılmıyorum Smile Altını çizerim bu benim görüşüm Smile
Karanlık Tüneldeyim Ve Tek Işığım Sensin OPPA
Ben hiçbir Türk ünlünün fanı değilim. O yüzden koreliler benim için tek ve vazgeçilmez.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Türk ünlülerden öyle çok sevdiğim biri yok sadece sempati duyduğum var. Yani cevabım koreli.. Biggrin
P ♦ A ♦ R ♦ K ♦ J ♦ U ♦ N ♦ G ♦ M ♦ I ♦ N
[Resim: 7m7voP.gif]

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi