22-08-2011, Saat: 4:41
Simdi hangisin yazsam bilemedim çünkü sürekli degisiyor.. Secret Garden-Kim bum soo-Appear.
![[Resim: eqeo.gif]](http://imageshack.us/a/img837/4876/eqeo.gif)
INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P
♥ S U P E R J U N İ O R ♥
|
Which one is your favorite Korean TV series Music?
|
|
22-08-2011, Saat: 4:41
Simdi hangisin yazsam bilemedim çünkü sürekli degisiyor.. Secret Garden-Kim bum soo-Appear.
![]() INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P ♥ S U P E R J U N İ O R ♥
22-08-2011, Saat: 4:47
Kim Bo Kyung-Suddenly (City Hunter)
My Girl Ost-Sangeoreul Saranghan Ineo ![]()
05-11-2011, Saat: 22:07
Walla bayagi çok var sevdigim (:
Baslicalari; Shin Jae-눈물이 난다(49 days) Hyun bin-that man(secret garden) 2am-can't let you go even if you die(dream high) HowL-Oonmyeong Nam Gyu Ri - Lightless Window(49 days) bois-scar(secret garden) park hyo shin-snow flower(i'm sorry i love you) yong hwa-Because I miss you(heartstrings) yong hwa-you've fallen for me(heartstings) F.T Island - Even It's Not Necessary Younha-말도 안돼(personal taste) Baya var demistim ![]() Daha var aslinda .bu yazdiklarimin hepsini dinleyin bence hiç pisman olmazsiniz ;) 영원히...
![]() ''Benim müziğim sensin.'' EXO infinite ♥
05-11-2011, Saat: 22:12
Çok var bunlar aklima gelenler sadece.
![]() Yong hwa-Because I miss you (Heartstrings) Yong hwa-you've fallen for me (Heartstings) Younha-말도 안돼(Personal taste) 2am-can't let you go even if you die (Dream High) Hyun bin-that man (Secret garden) Kim Bo Kyung-Suddenly (City Hunter)
05-11-2011, Saat: 22:16
Kim Bo Kyung-Suddenly (City Hunter)
Taeyeon-If (Hong Gil Dong)
İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.
05-11-2011, Saat: 22:35
En çok yok ama bu dizilerin müziklerini seviyorum. Denizler Imparatoru, Jumong, Chuno.
05-11-2011, Saat: 22:54
Boys Over Flowers, Heartstrings ve You're Beautiful'un tüm müzikleri.
![]() (City Hunter) Shinee Jonghyun-So Goodbye. (Secret Garden) Baek Ji Young-That Woman (Iljimae) Park Hyo Shi-Flower Letter (Dream High) Dream High, Dreaming & Maybe (Personal Taste) Kim Tae Woo-Because It Rains & The Wings (My Girl) Jo Kwan Woo-Sang Uh Reul Sarang (Midas) No Min Woo-Sad Love
05-11-2011, Saat: 23:16
My Girl : Never Say Goodbye - Mario & Nasty
Boys Over Flowers : Paradise - T-MAX ve SS501 - Because I'm Stupid Full House : Geu Deh Ji Geum ( kimin söyledigini bilmiyorum acikcasi. )Playfull Kiss : Kim Hyun Joong - One More Time You're Beautiful : Jang Geun Suk - Without Words ( bu sarkiyi Park Shin Hye de söylüyor.) My Girl Friend Is A Gumiho : Losing My Mind - Lee Seung Gi Prosecutor Princess : Monday Kiz - Goodbye My Princess
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
05-11-2011, Saat: 23:19
(Son Düzenleme: 05-11-2011, Saat: 23:20, Düzenleyen: imreaching.)
Uzatmadan sadece beni rahatlatan 2 sarki
● The Princess' Man ~~ Vola IU (아이유) - Cruel Fairy Tale (잔혹동화) |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|