01-07-2010, Saat: 17:09
BEN ILK GOONG DAN DANG SHIN EUN ... EZBERLEDIM GRÇEKTEN GOONG UN TÜM SARKILARI ÇOK GÜZEL
|
Which One Is the First Korean Song You Memorized?
|
|
BEN ILK GOONG DAN DANG SHIN EUN ... EZBERLEDIM GRÇEKTEN GOONG UN TÜM SARKILARI ÇOK GÜZEL
Ben ilk kez se7en den hikari yi ezberlemistim...
Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık? Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık? Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız. Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan. Bir rahmet düşün alemleri kaplayan. HYUN JOONG~RAİN ♥
02-07-2010, Saat: 14:36
[/color][/size][size=small][color=#9400D3]bnm ilk dinledigim ve ilk ezberledigim korece sarki SHINEE nin yeni çikan ring din dong sarkisiydi.. muhtesm ötesi bi sarkiydi hele jonghyunumun -baby- diyisi bni her defasinda eritti bitirdi... sonra tabi ilk izledigim ve tandigim koreli kisiler ve grup olduklari için tü geçmisleri ve tüm önceki sarkilarini ilk albmlerini büyk bir heyecan la arastrmaya basladimm sonra diger ünlüleride taniyinca tam bi korekolik oldummmmmm
![]() ![]()
02-07-2010, Saat: 14:37
[/color][/size][size=small][color=#9400D3]bnm ilk dinledigim ve ilk ezberledigim korece sarki SHINEE nin yeni çikan ring din dong sarkisiydi.. muhtesm ötesi bi sarkiydi hele jonghyunumun -baby- diyisi bni her defasinda eritti bitirdi... sonra tabi ilk izledigim ve tandigim koreli kisiler ve grup olduklari için tü geçmisleri ve tüm önceki sarkilarini ilk albmlerini büyk bir heyecan la arastrmaya basladimm sonra diger ünlüleride taniyinca tam bi korekolik oldummmmmm
![]() ![]() ![]() sarki bu: http://www.google.com.tr/search?q=shinee...CCQQqwQwAA
04-07-2010, Saat: 16:03
perhaps love
12-07-2010, Saat: 13:32
Bi Rain "Love Song" sarkisi...
12-07-2010, Saat: 13:33
ilk saraydaki mücevherin oh na ra sarkisini ezberlemistim ama o zamanlar kore sevgim fazla yoktu.artik bende olan bütün korece sarkilari biliyorum
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|