yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Singer Would You Like To Be A Buddy?
Kesinlikle F4 ya da SS501 üyelerinden biri... Ama Kim Hyeon Jung olmasin. Biggrin
ya bende jo jin hoo kim jeong hoon ve song il gook dan birinin kankasi olmayi çok isterdim ama imkansiz birsey oldugu için SarhosSarhosAglaelsallaAglaelsalla

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

bi rain olmasini isterdim Biggrinse7en benim askim onun kankasi benim kankam demektir iste bu yüzden bi rain en iyisi diyorum BiggrinAbaza
MY LO7EN SE7ENN SE7EN MANYAĞI ;)

SE7EN FAN CLUB----SE7ENTH_HEAVEN
(12-10-2009, Saat: 21:29)junsu yazdı: Junsu'la kanka olabilirdim Biggrin ne demisler büyük asklar arkadaslikla baslarAbaza ..Biraz degisikti ama mesaj ayni

iyi fikir junsu Onay bende senin gibi düsünürsem eger Biggrin
lee min ho,lee dong wook,kim hyun joong la kanka olmak isterdim..
Abaza gerisi zaten malum... Abaza Gozlukgulmek Biggrin Abaza
AJOO'la kanka olmak isterdim Biggrin yedigimiz,içtigimiz ayri gitmezdi Biggrin bu mekan senin bu mekan benim takilip dururduk Biggrin
sonra beyzanin yanina giderdik Biggrin
bide micky'le kanka olayim ya Biggrin alem adam Biggrin
SungJong BenimSinnn Aşkımmmmmmm <3 <3 <3

INFINITE LOVE <3
sung yu ri ile kanka olmak isterdim çok severim kendilerini
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Ben en çok Se7enin kankam olmasini isterdim.Kim jeong hoonunda sevgilim olmasini isterdimKalpKalp(söylemek istedim)
Yunho'nun kalbimin prensi olmasini istedigim için Junsu olsun isterdim çok komik banada gülmek lazim Biggrin
ss501 in kankam olmasini çok isterdim hepsiyle çok samimi arkadaslik kurmak ne güzel olurdu ama en çok da jung min ile kanka olmak isterdim niye bilmiyorum ama o çok farkli
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

kim jeong hoonun en yakin arkadasi kimse onla..hem kim jeong hoon hakkinda daha çok sey ögrenirim Biggrin Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi