yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Singer Would You Like To Be A Buddy?
le min hoo su ji sub se7en kim jeon hoon kim bum tea goon bunlarla kanka olmak isterdim
(01-09-2009, Saat: 23:45)hale_61 yazdı: gong yoo nun olmasini isterdim ama kankammi onu bilemem heralde onu görsem kanka manka anlamma direk atlarimGozlukgulmekGozlukgulmek song il kook ta olabilir ama o biraz daha agir abi hemde evli

arkadaslar kusura bakmayin burda fazlasiyla saçmalamisim kesinlikle song il kook olabilir ne kelime kendimi ascam kankayi mankayi birak adami alir kaçarim BiggrinBiggrinBiggrin
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
(01-09-2009, Saat: 23:45)hale_61 yazdı: gong yoo nun olmasini isterdim ama kankammi onu bilemem heralde onu görsem kanka manka anlamma direk atlarimGozlukgulmekGozlukgulmek song il kook ta olabilir ama o biraz daha agir abi hemde evli

arkadaslar kusura bakmayin burda fazlasiyla saçmalamisim PismanPisman kesinlikle song il kook olabilir ne kelime kendimi ascam kankayi mankayi birak adami alir kaçarim BiggrinBiggrinBiggrin
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
kim jung hoon -jo ji hoon- young ae(cangema)bunlarla kanka olmak isterdimm...Onay
SS501den Park Jung Min,Kim Kyu Jong, Hyung Jun'un kankasi olmak isterdim ayirt edemiyorum üçünüSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
erkek sanatçi olmaz çünkü asik olurum Biggrin siralamam söyle
1.Lee Young Ae
2.Boa Kwon
3.Lee Da HaE
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're S♡NE ♥

Tabi ki de Song Il Gook ile kanka olmak isterdim. Ama nerde adamin yüzünü bir kere görebilsek o da yeterdi. Damarima bastiniz. Olmadi ki simdi.,
benim liste baya kabarik olck galbaaSmile
Se7eN
Lee Min Ho
SS501 (hepsi ileBiggrin)
Gong yoo
Joo Ji Hoon
Song Il Gook
dahaa varda simdilik bu kadarrBiggrinBiggrinBiggrinOnay

kim hyun joongla kim joonun benim kankam olmasini isterdimSmile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U