yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Drama Would You Like To Watch Most?
Bütün hepsini izlemek istiyorum ^^
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Kore fani olupta 'I sorry i love you'yu izlemeyen nadir kisilerdenim sanirim.
Merak ediyorum,ama Firsat olmadi.Bir de ben böyle çok acikli dizilerin etkisinden uzun süre çikamiyorum.Biggrin(bknz:49 days)
Biggrin
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite
♥

(19-12-2011, Saat: 7:27)minhojunkikorea yazdı: Winter Sonata bende bir hayal kirikligi oldu izlemeye baslayip yarim biraktigim tek dizi ama kesinlikle izleyecegim Biggrin

Yarim biraktiracak kadar kötü bir dizi mi? Tam bir hayal kirikligi oldu simdi Sad

O zaman siradaki dizi:Secret Garden
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Dream High ve Boys Over Flowers'i izlemek istiyorum bendee. Bos buldugum vakit izleyecegim insallah Biggrin
city hunter Smile
Çiksin, çevirilsin artik ve Dream High 2´yi izliyim. Biggrin
Su siralar My Princess'i bitiriyorum izlemek istedigim birçok dizi var ama fazla zamanim yok hepsini izleyecegim en kisa zamandaSmile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
you are beautiful Biggrin <3
City Hunter, Padam Padam Biggrin
(19-12-2011, Saat: 23:43)Anatoliana yazdı:
(19-12-2011, Saat: 7:27)minhojunkikorea yazdı: Winter Sonata bende bir hayal kirikligi oldu izlemeye baslayip yarim biraktigim tek dizi ama kesinlikle izleyecegim Biggrin

Yarim biraktiracak kadar kötü bir dizi mi? Tam bir hayal kirikligi oldu simdi Sad

O zaman siradaki dizi:Secret Garden

Winter Sonata izledigim 2. kore dizisiydi ve oldukça duygusal bir dizidir sabirli bir sekilde izlemek gerekir. son olarakta tipik bir yesilçam filmi tadindadir bu dizi Smile izlemek isteyen arkadaslar vazgeçmesin izlesin bence ;)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi