yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Drama Would You Like To Take Part In?
Düslerimin Prensi'nde ve Zoraki Prens'de çünkü birinde Kim Jeong Hoon birinde se7en var.
Hero'mun oynayacagi Heavens Postman var onu söylemiyorum bile.Biggrin
Hero'm benim her seyim...
Bu soruyu cevaplamak benim için çok zor. Çünkü bir sürü Kore dizileri ve oyunculari begeniyorum. Ama su kadarini söyleyebilirim: Lee Seo Jin, Choi Dong Wook(Se7en) ve Joo Ji Hoon bir dizi de birlikte oynamak istedigim aktörler; Han Ji Min ve Song Ji Hyo da birlikte oynamak istedigim aktrisler. Biggrin

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Zoraki Prens'te nedime olarak oynamak isterdim. xD (Ben Yang Soon'dan daha fazla hata yapardim o ayri)
[Resim: staymysidebo8.png]
( ¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ se7en Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
Anime Fan Clup
Zoraki Prens Fan Clup
x.X ||ZoRaKi PrENs|| X.x
Tabiki I'm sorry I Love You' da ! Ne kadar çok isterdim Eun Chea'nin yerinde olmak...=(
Ahh ah So tam da sevgililer günü arifesinde...Aglaelsalla
Ben hiçbirinde oynamak istemezdim. Bütün dizileri seviyorum. Biggrin Ama izlemek daha keyifli. Onay
Sarayin Rüzgari'nda kapida bekçi olsam yeter. : )

Oynamak degilde çekimlerini izlemek isterdim... Gerçi izlemek gibi olmaz büyüsü bozulur sonuçta en iyisi izlemek galiba... Kore'yi görmek ve oyuncularla tanismak daha güzel olurdu. Smile

Hong nereye gittin ölüm seni beklerdi niye bu kadar acele ettin
Yi San Fan Club
Han Ji Min Fan Kulübü
Ben My Girl ve Full House'da oynamak isterdim.
Tabi Ju Yoo Rin ve Han Ji Eun rollerinde olmam lazim.Biggrin

Ben ayrimcilik yapamam hepsinde de oynamak isterdim. Çünkü hepsinde farkli hayatlar var ve hepside çok çekici geliyor bana. Hepsinin ayri hüzünleri ayri sevinçleri var o yüzden oyumu hepsine kullaniyorum. Konu için çok tesekkürler arkadasim.
Sarayin Rüzgari'nda oynamak isterdim. Smile Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Hiçbirinde.Smile

Izlediklerimin hepsi de oyuncu kadrosuyla bir bütündü ne eksik ne fazla izlemek haz veriyor oynamak zor olsa gerek. Onay
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi