yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Drama Would You Like To Take Part In?
Evet ben de Dae Jang Geum'da ve bana ait bir rolde oynamayi isterdim .
Ayrica iyi bir karakteri canlandirmak isterdim. Onay Katiliyorum selOnay Ben bir köylüyü bile oynarim yeter ki Lee Young Ae göreyim.
Ben olsam Full House dizisinde oynayan Han Ji-Eun karakterini oynamak isterdim çünkü Bi Rain seni çok seviyorum. Aglama Dizide bile olsa beni sevmeni isterdim.
Ben Düslerimin Prensi'nde Chae kyung olmak isterdim. Birde Saraydaki Mücevher'de Jang geum olmak isterdim. Smile (Çok sey mi istiyorum ne)
imza kodu:
...Winter Sonata Fan Klübü...

..DüşLeRimiN pRenSi..
My Name is Kim Sam Soon'da Sam Soon olmayi isterdim çünkü o karakteri kendime çok benzetiyorum. Onay
(07-02-2009, Saat: 21:36)leylaa yazdı: ben olsam full house dizisinde oynayan Han Ji-Eun karakterini oynamak isterdim çünkü bi-rain seni çok seviyorumAglama dizide bile olsa beni sevmeni isterdim

Aynen bende Han Ji Eun olmak isterdim... Smile
Ya da I'm Sorry I Love You'daki Eun Chae olmak isterdim... Onay
Ben Düslerimin Prensi ve Zoraki Prens'de oynamak isterdim.
Düslerimin Prensi'nde Chae kyung olmak isterdim.

(07-02-2009, Saat: 22:10)Choi Sujong yazdı:
(07-02-2009, Saat: 21:36)leylaa yazdı: ben olsam full house dizisinde oynayan Han Ji-Eun karakterini oynamak isterdim çünkü bi-rain seni çok seviyorumAglama dizide bile olsa beni sevmeni isterdim

Aynen bende Han Ji eun olmak isterdimm...Smile
Yada; Im sorry i love you'daki Eunchae olmak isterdim...Onay

Size katiliyorum, ayni fikirdeyim. Smile
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

Kesinlikle katiliyorum ya. :muzikgurubu: Keske hayal olmanin disinda gerçeklesme olasiligi da bulunsa.
Ben Zoraki Prens'de nedime ve Hana Yri Dango'da oynamak isterdim. BiggrinOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi