Düslerimin Prensi ve tabi ki Chae-kyung'un arkadaslarindan birini ya da kendisini oynamak isterdim...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
|
Which Korean Drama Would You Like To Take Part In?
|
|
Düslerimin Prensi ve tabi ki Chae-kyung'un arkadaslarindan birini ya da kendisini oynamak isterdim...
Düslerimin Prensi tabiki.
25-10-2008, Saat: 21:44
(Son Düzenleme: 25-10-2008, Saat: 22:00, Düzenleyen: komutan çang.)
Düslerimin Prensi'nde, Yoon Eun Hye rolündee..
Mashimaro yazdı:Onun yerini simdiye kadar hiçbir dizi dolduramadi..Tereddütsüz Denizler Imparatoru'nu isterdim..Ne büyük bir asillik olurdu o dizide oynamak... Bahar ablam ne kadar da güzel söylemissin... Ben de hiç düsünmeden Denizler Imparatoru'nu isterdim. Nedenini de, Bahar ablam, çok güzel anlatmissin.
Saraydaki Mücevher dizisinde oynamak isterdim. Ji Jin Hee'ye yakin olacagim her rolü oynardim.
ashk
Tüm dizilerde. Ama Düslerimin Prensi'nde Chae kyung yerinde olmayi çok isterdim.
![]() Yul için... =)
Saraydaki Mücevher'de Lee Young Ae (janggeum) un yerinde ya da My Girl'de Yoo Rin'in yerinde olmayi isterdim.
Konu için tesekkürler...
Hepsinde oynamak isterdim.
Ben Full House'da oynamayi isterdim Han Ji Eun rolünde... Keske oynayabilseydim...
![]() AjA aJa FigHtİnG! ^_^ FuLL HouSe Bi Rain A Love To kiLL sonG hye kyo •●Denizler İmparatoru●• ≈HayaL KuranLar Fan Kulüp≈ DeLigHtFuL girL |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|