19-02-2011, Saat: 4:40
Song Seung Hun, Kim Nam Gil ve Jang Geun Suk basta olmak üzere hepsi gelse keskee
BtoB | T-ara | BIGBANG | B2ST
|
Which Korean Drama Players Would You Like to Come Turkey?
|
|
19-02-2011, Saat: 4:40
Song Seung Hun, Kim Nam Gil ve Jang Geun Suk basta olmak üzere hepsi gelse keskee
BtoB | T-ara | BIGBANG | B2ST
19-02-2011, Saat: 5:08
Kim Boum, Lee Min Ho, Hyun Bin, Park Jung Min, Kim Hyun Joong..
05-03-2011, Saat: 18:07
Çok zor bir soru..Bence topluca gelsinler buraya ya da biz topluca baskin yapalim Türkiye 'den hayranlariniz geldi diye..Hayal ettim de bir an çok güzel olur:d
30-06-2011, Saat: 22:51
sungkyunkwan scandal kadrosu
soong joon ki,yoo ah in,micky
30-06-2011, Saat: 23:02
Hepsi gelsin.
30-06-2011, Saat: 23:07
You are beaituful ekibi ve BOf ekibi ayrica diger hepsi gelsin.Koreli gelsinde gerisi yalan
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
01-07-2011, Saat: 0:10
Saraydaki Mücevher (Hepsi sayilmaz.Basindan biraz-ortasidan biraz ve sonu)-Sarayin Rüzgari(Orta bölümleri)-Kingdom of the wind-(Basini ve sonunu)
Ful izlediklerim ve çok sevdiklerim: -Jumong:Ilk göz agrim ve unutulmaz bir yapimdir benim için.Hala gönlümde birinci sirada olan dizidir. -Boys Over Flowers:Jumong'dan sonra 2.sirada gelir benim için.Hala arada hosuma giden bölümlerine bakiyorum. -My Girl Harika birdiziydi.)-I'm sorry I love you -Düslerimin Prensi -Personel Taste -City Hunter (izliyorum)
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
01-07-2011, Saat: 0:12
(01-07-2011, Saat: 0:10)Anatoliana yazdı: Saraydaki Mücevher (Hepsi sayilmaz.Basindan biraz-ortasidan biraz ve sonu)-Sarayin Rüzgari(Orta bölümleri)-Kingdom of the wind-(Basini ve sonunu) Sanirim yanlis basliga yazmisim Neyse o zaman uyum saglayalim basliga.Bence tanidigimiz Kore'li ünlülerin Türkiye'ye gelmesine gerek yok.Dizilerini izleyelim yeter.Kendilerini ne yapacagiz ![]()
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
01-07-2011, Saat: 0:38
Boys Over Flowers ve Winter Sonata dizisinin tüm oyuncularinin gelmesini isterdim..
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|