yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Artists Would You Like to See in Turkish Dramas?
(08-03-2009, Saat: 14:08)jang-geum yazdı:
(21-02-2009, Saat: 15:09)Narmo yazdı:
(17-02-2009, Saat: 21:31)TIFA yazdı: kurtlar vadisinde Polat Alemdari Lee Seo Jin (Yi San) oynasin Mematiyide Park Dae Soo (Lee Jong Soo) bence bu ikisi oynarsa süper olur Biggrin

Kesinlikle katiliyorum Elif'in yerinede Han Ji min'i koydukmu tamamdirOnay

Ayy siz adami öldürüsünüz Biggrin Desenize tam bir Kurtlar Rüzgari oluyor Biggrin

Kesinlikle tamamdir Onay Biggrin bravo bize hayal gücümuz baya genismis..Biggrin
(31-01-2009, Saat: 1:34)koreli genç yazdı: hiiim kendimden basliyayim ben selenayi yapcam uzun zamandir düsünüyom da ben selela dizisini söyle yapardim selena:yoon eun hye burak:joo ji hoon selin:bunu kendim oynardim çünkü bir sonraki kisiye bakin anlarsiniz BiggrinBiggrin ozan:kim jeong hoon leyla:song hye kyo erdem:bi rain nazli: saraydaki mücevher dizisindeki küçük cangema hades:bunu bulamadim(aslinda bende kötülük yaparim ama neyse :d) almula:song ji hyo honos: chae kyung'in babasi müstesna:yang mi kyeong asli:gyeon mi ri kivilcim:geum young'un küçüklügü benden bu kadar biraz yoruldum sizdende baska diziler veya ayni diziyi beklerim BiggrinBiggrin
Harika olmus senin sayende selenayi hiç kaçirmadan izlerdim Smile
madem sen selin sin bende o zaman Hadesi oynardim zaten hades rolüne kimseyi bulamamissin Smile
[Resim: 10.gif]
(12-03-2009, Saat: 16:12)mako_chan yazdı:
(31-01-2009, Saat: 1:34)koreli genç yazdı: hiiim kendimden basliyayim ben selenayi yapcam uzun zamandir düsünüyom da ben selela dizisini söyle yapardim selena:yoon eun hye burak:joo ji hoon selin:bunu kendim oynardim çünkü bir sonraki kisiye bakin anlarsiniz BiggrinBiggrin ozan:kim jeong hoon leyla:song hye kyo erdem:bi rain nazli: saraydaki mücevher dizisindeki küçük cangema hades:bunu bulamadim(aslinda bende kötülük yaparim ama neyse :d) almula:song ji hyo honos: chae kyung'in babasi müstesna:yang mi kyeong asli:gyeon mi ri kivilcim:geum young'un küçüklügü benden bu kadar biraz yoruldum sizdende baska diziler veya ayni diziyi beklerim BiggrinBiggrin
Harika olmus senin sayende selenayi hiç kaçirmadan izlerdim Smile
madem sen selin sin bende o zaman Hadesi oynardim zaten hades rolüne kimseyi bulamamissin Smile
Tamam bana uyar yeter ki olsun Smile
Kurtlar Vadisi Pusuda israil kolunu yöneten Ester Hirsch (baronun esi) karakterini, Yi San'daki Kraliçe oynayabilirdi (Noronlarin basi)
kurtlar vadisi pusuda israil kolunu yöneten ester hirsch (baronun esi) karakterini, yi sandaki kiraliçe oynayabilirdi (noronlarin basi)

Arkadasim gerçekten güzel bir eslestirme yapmissin.Bu kadar uyum herhalde baska bir eslestirmede yokturBiggrinBiggrinBiggrin

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Ben Küçük Kadinlar'daki Utku'nun Kim Bum olmasini isterdim.
Melekler Korusun'da ki i-Ipek yerine Han Ji Min olurduAlkisAlkis
Valla ben istemezdim oynamalarini çünkü kimseyle paylasamam koreli sanatçilari
Biraz saçma iste ama paylasamam çok seviyorum onlari.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Sizin baska isiniz yokmu ? Böyle seyler nereden akliniza gelir .Ilahi, ömürsünüz.Paylasiminiz için tesekkürler...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
ben Gümüs dizisini yapardim mesela biraz eski ama.

Mehmet rolünde Gong yoo
Gümüs rolünde ben
Gümüs nenesini rolünde düslerimin prensindeki ana kraliçe
Mehmet'in dedesini rolünde düslerimin prensindeki saray sekreteri
Mehmet'in annesini rolünde sarayin rüzgarindaki ana kraliçe

bukadari aklima geldi diger roleride hatirlarsam ekleme yaparim artik.Smile
bu arada çok güzel bir paylasim.Alkis
[Resim: pegiimza.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi