yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Korean Artists Would You Like to See in Turkish Dramas?
(02-02-2012, Saat: 17:52)Anatoliana yazdı: Romantik komedileri çok seviyorum ama Kore dizilerinde buldugum tadi bizim komedilerimizde bulamiyorum,o yüzden komedi dizilerinden örnek veremeyecegim.Suaralar takip ettigim tek dizi "Öyle bir geçer zaman ki" dizisinden "Mete" karakterini Jang Geun Suk canlandirsin isterdim.Mete'de müzikle ugrasiyor Jgs'de.Jgs'nin dizilerinde ki herhangi bir karakteri (farketmez,her halide uyardi) olabilir.Ona yakisirdi Onay
Evet ben de bir türlü o tadi bulamiyorum o yüzden aklima bisey gelmedi Biggrin
düsünsenize yalan dünyayi canlandirdiklarini komik olmazmiydi Biggrin Biggrin Biggrin
boy over flowers ta le min ho komik sahneleri güzel oynuyodu Smile O olabilir Biggrin
[Resim: pRMtO.gif]
Şeker Unnim (LOL)
[Resim: D0fol.gif]
Muhtesem Yüzyil
Hürrem: Ben
Süleyman:Kim Jeong Hoon
Mahi Devran: onu bulamadim.
Valide: Goo Joon Pyo'nun annesi
Pargali: Joo Ji Hoon
Hatice: Yoon Eun Hye
~~
Zaten dizi entrikalarla dolu bir de kadro böyle olursaa Biggrin Biggrin
öyle degil de Türk-kore ortak yapimi harika olmazmiydi..mesela merve bolugurla kim hyun joong,ya da jang geum seuk..mesela beren saatle lee min hoSmile

ya da küçük sirlarin kore versiyonu olsa fena olmazdi..

insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
Öyle bir geçer zaman ki.
Soner: Kim Hyun Joong
Murat: Jang Geun Suk
Aylin: Ben olurdum :P
Berrin: Shin Min Ah
Mete: Lee Min Ho
Caroline: Park Shin Hye
Ali: Joo Ji Hoon
Cemile. Yoon Eun Hye
Osman: Choi Soo Han Biggrin
adini feriha koydum daki emirden lee min ho olur
[Resim: ssimza7.png]
Al yazmalim Biggrin

çoçugun ismini unuttum onun yerine Hyun Joong oynardi Biggrin
kuzey güney de;park shin hye,lee min ho ve kim hyung joong

insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
(17-02-2009, Saat: 21:14)angelus2097 yazdı: Kurtlar vadisi polat alemdar rolünde Tabiki So ji Sub olurdu. Mematiyi Bi rain becerirdi. abdulhey hyun bin diyecegim ama ondan ancak abdulbey olur Smile çok sirin çünkü. Polatin babasi rolündede Lee Soon Jae oynardi. Güllü rolünüde Lee Jun Ki olabilir Smile Iskender rolünüde Denis oh oynasin ama bu sevimlilikle kimse ona kiyamazki Kalp Türk oyuncularida çok seviyorum

hysterical
Ya.. Bir an diziyi öyle hayal ettim.Zuhaha
Tam yakistirmissin.Onay
Ama önce Türk dizilerinin konularina bir el atmak lazim.Senaryolar degismeli..Ondan sonra oyuncularimiz da degissin.:d
bende adini feriha koydumda feriha yerine ben ve emirinde jo hyun jae'in oynamasini isterdim.Diyerleri pek fark et6mez gim oynarsa oynasin biz bas rolde olduktan sonraBiggrin
SoomaFatma Saranghe

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi