11-01-2012, Saat: 20:45
Tarihi ve romantik-komedi bir de aksiyon dizilerii
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon
![[Resim: uSWAd.gif]](http://i.imgur.com/uSWAd.gif)
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
|
Which Kind Korean Dramas Do You Like?
|
|
11-01-2012, Saat: 20:45
Tarihi ve romantik-komedi bir de aksiyon dizilerii
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon ![]() ♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
11-01-2012, Saat: 20:52
Romantik- dram.
Asiri aci çekilsin, kivranalim, 'yok bunlar kavusamayacak' diyelim, kederlenelim, ama sonra nefes aldirsin. Sonu mutlu bitsin. Son 10 dakikade netlesen diizleri hiç sevmiyorum, fakat kore dizileri hep böyle oluyor. Final bölümün son 10 dakikasina kadar pek birsey yok, hemen bagliyorlar. Bu hiç iyi olmuyor. Acemi duruyor. O tarz dizileri sevmiyorum. En azindan bir iki bölüm önceden kavussunlar, mutluluklarina sahit olalim biz de.
02-02-2012, Saat: 1:18
Ben lise asklarini çok severim birde sarkicilarin oldugu.Bazen aglamayi bazen gülmeyi isterim
İmzanız kurallara uygun olmadığından silinmiştir.
02-02-2012, Saat: 1:22
Romantik komedi seviyorum.Içinde nese hüzün komedi hepsi birarada olacak ilginç seneryolu diziler favorim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
02-02-2012, Saat: 4:44
drami, romantizmi, komediyi ...vs o kadar güzel harmanlayip sunuyorlar ki, hepsinin ayri bir güzelligi var bence.genellikle romantik komedi tarzini izlesemde son zamanlarda tarihi dizilere ilgi duyar oldum.ama favorim romantik komedi.
02-02-2012, Saat: 17:07
Yakisikli oppasi,kavusabilen asil aski,yaratici olaylari olan,bir yerden sonra sikip direkt finaline atlamami saglamayan,yardimci bayan oyuncunun kafamda iskence sahneleri olusturan bir yapisinin olmasi ve özellikle sirtta tasima sahneleri olmayan(çünkü gerçekten sikildim bu ne ya hep bir sirtta tasima sahnesi
)olmayan dizileri tercih ederin
02-02-2012, Saat: 17:20
bende tarihi dizileri sevmem günümüze uygun romantik komedi terchimdir
02-02-2012, Saat: 17:22
Romantik Komedi & Romantik Dram.
02-02-2012, Saat: 17:24
Romantik komedi ^^
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|