yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Gift Would You Like To Buy For Your Favorite Celebrity?
Which Gift Would You Like To Buy For Your Favorite Celebrity?

Sevdiğiniz Koreli Ünlüye Hangi Hediyeyi Alırdınız?

Korea-Fans'in güzel insanları. Smile Diyelim ki sevdiniz, aşık oldunuz. Biggrin Ya da hayranı olduğunuz Koreli şarkıcı, oyuncu vb Türkiye'ye geldi ve ona bir hediye alacaksınız. Bu ne olurdu? Ona ne alırdınız? Ama unutmayın Sevdiğiniz Koreli bu hediyeye baktıkça hep sizi hatırlayacak!
Maddi, manevi ne alırsınız ya da ne verirsiniz?
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Ben bir kiliç alirdim ama üzerinde benim onun isimlerimiz olacak mesela kilicin üstünde Seyma ♥ Hero yazan bi kiliç. Ama Osmanli kiliçlarindan.
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
Ben sevdigim ünlüye Korece Kuran-i Kerim alirdim .
Ayrica üzerine Korece ismini isledigim bir etamin hediye ederdim. SmileBiggrinSmileBiggrin =)
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
(16-08-2009, Saat: 21:03)Koreli_kiz yazdı: Ben sevdigim ünlüye Korece Kuran-i Kerim alirdim .
Ayrica üzerine Korece ismini isledigim bir etamin hediye ederdim. SmileBiggrinSmileBiggrin =)

Bende ayni sekilde düsünmüstüm. Belki müslüman olurda diger dünyasini kurtarir diye bide Türk gelenegini anlatan kitap hediye ederdim.
İmza için dostum baby v.o.x.-eun'a teşekkürler^_^
Baby v.o.x. Fan Club
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Düşlerimin Prensi Fan Club
Lee Dae Hae Fan Club
Ben Ji Jin Hee ile Lee Seo Jin'e en pahalisindan, çok sik bir takim elbise alirdim. Biggrin
Ben Seol Gong Chang'a Kardan Adamli bir seyler alirdim. Biggrin Yada ben Temmuz'da dogdugum için Izmirin simgesi saat kuleli yada palmiyeli denizli bir süs hediye ederdim. Smile

Jii Hoo sunbae me de keman alirdim. ;)

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Bir ayicik alirdim. Çünkü Koreliler genellikle sevgililerine ayicik aliyor. O da benim askim gibi.Kalp
Ben bir kalpli kolye ucunda da isimlerimizin bas harfleri ve güzel bir kagidin üzerine bir siir yazardim ama anlamli bir siir. !
Bence hediyenin pahali olmasi degil bunu düsünmek önemlidir ister pahali olsun ister ucuz bence hiç alakasi yoktur.!
Bu hediyeyide Hero Jae Joong'a verirdim hayatimin askina. !Opucuk
Konu güzel tesekürler. !Biggrin
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
So Ji'me en güzelinden bir fotograf makinesi alirdim. Ona Türkiye'yi gezdirirken lazim olacaktir. Malum cennet vatanimiz. Onay Bakarsiniz benide çekiverir anilarinda yer almis olurum. Sarhos
Manevi degeri yüksek bir hediye verirdim. Biggrin Yada alirdim. :d
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi