yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Gift Would You Like To Buy For Your Favorite Celebrity?
Gümüsten bir saat alip arkasina kendi isimlerimi yazdirirdim.
İmza boyutunuz çok büyük olduğundan silinmiştir.
Türk kültürü ve müzikleri hakkinda bi video alirdim ayrica, Türkiyenin her yerinde bulunan tarihi ve Turistik yerlerin oldugu bir albüm .
O kadar kiz erkek fark etmez bunu verirdim .
Sadece; Müzik !

A+ , Blackjack , V.I.P ,Shawol ,Triple S
Benden daha iyi hediye olabilir mi? Abaza
kalem ama söyle kalem anlatiyorum

bir tane kalem alirdim arkaddsima sinavda o kalemi kullanmasini söyler ve nedenini açiklardim sonrada lee min ho ya verirdimBiggrin (arkadasimin test çözerken veya sinavdayken hiç yanisi çikmiyoda...)
belki ugur getirirdi
sonra lee min ho ya güler ve asil hediyemi verirdim
bir defter ilk sayfalarinda onun resmi sonra onun için güzel bir siir ve diger sayfalarina ona söylemek istedigim bir sürü söz

o an dilim tutulur bisey söyleyemezdimBiggrin

sizce bu iki hediyem nasil?
Mesela Song Seung Hun ( My Princess'teki oppamaa ) hediye alcak olsam ^keske^ Biggrin... maddi ve manevi !

Zaten benim oppam zengindir heralde Biggrin Ben ona zaten kalbimi vermisim daha degerli birsey yok ama hatirlanmak istiyorsam hediye almaliyim ' Biggrin Ona iphone , takim elbise veya çok kaliteli bir sey almak isterdim ama 1. ögrenciyiz yani nasil alayim ? Biggrin 2. zaten onun bunlara ihtiyaci yok ... ben ona öyle bir hediye alayim kii pahali olmasa bile onun için çok degerli olmasi lazim .. ya kiz olsa hediye kolay oluyorsa erkekler için olmuyor .. imm.. Bir müzik kutusu tarzinda birsey alirdim ama çok sirin,güzel ve kullanisli bir müzik kutusu olmali .. eski tip olanlardan olmamali Biggrin ve içinde bir saat .. kaliteli ve sik olan tabi ki sportif bir saat Biggrin off karisti .. alirim iste biseyler Biggrin

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

bir fotografimi verirdim arkasina da ona olan duygularimi yazardim ve imzalardim. böylece her baktiginda beni hatirlayabilir. ayrica büyük bir sok olurdu onun için herkes ondan imzali fotograf isterken ben ona kendi fotomu veriyorum Smile))
Ben orjinal bir kuran-i kerim hediye ederdimSmile
Ona tün kalbinle ve en derin hislerinle sarilirdin ona en büyük hedye bu olurdu.Smile
İmzanız çok yer kaplıyor.
Ben bir sey almazdim senelerdir yaptigim resimleri ona verirdim. Çevirdigi her sayfada ona karsi olan sevgimi görmesi dokundugu her fotograflarda ellerimi tutabilmesi için.
Ben onu direkt yemege götürüp kebap yedirirdim Biggrin
Bu kadar da romantik bir insanim Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi