Türkiyede TRT den baska bir kanalimiz olmadigi bir zaman, canim sikilmisti ve kuzenimden dolayi Saraydaki mücevherin son bölümünü seyretmistim ve tabii çok hosuma gitmisti.
1. Düslerimin Prensi: Bir Çarsamba günüydü evde yalnizdim, canim sikiliyordu tv nu açtim acaba Saraydaki Mücevherin yerine ne basladi diye. Bir baktim kizin biri sarayda bakicilarindan kaçiyor. ve devam ettim seyretmeye ne olduysa zaten ondan sonra oldu. Senenin alt tarafi iki ayi türkiyedeydim ama ikinci ayinda eve kilitlendim -ya çikarsam evden de diziyi kaçirirsam- diye.
Son üç bölümünü seyredememistim yoldaydik dönüyorduk çünkü. Ve geldigimde arastirdim. Izledim son bölümlerini. Bu siteye rastladim.
2. My Girl e bu site sayesinde rastladim. Baktim ki bunlar baya baya hasta olmuslar dizilere ama beni Goong fazlasi açamaz dedim ve basta seyretmeyi reddettim. Ama sürekli rastladigim bu sitede o kadar övülüyorduki bende bir bakayim dedim ve Sanal Alemdeki hayatima ilk adimimi atmis oldum
3. Full House: bu sitede çok tavsiye ediliyordu noel tatilinde seyrettim. Eglenceli bir Diziydi.
4. 1st Shop of Coffee Prince: Yine Korea-fans sayesinde ;) Herkesin çok begenmesine ragmen beni pek açmadi.
5. I’m Sorry, I Love You: Bu forumda çok övülüyordu Coffee Prince i seyretmeden önce bir seyrettim So Ji Sub un o ilk çikan hali tuhaf gelince biraktim. Coffee Prince bittikten sonra Dizi arayisindaydim ve yine Misa gözüme çarpti biraz sabredeyim dedim belliki güzel dizi ve ikinci bölümünden sonra vuruldum diziye.
6. Boys Over Flowers: Ismi hosuma gitti. Ne Tesadüfse tam da yeni çevrildigi zamanda baslamisim. 13. bölümü seyredebilmek için bir hafta beklemek zorundaydim. Ve en sevdigim Kore Dizilerinden biri.
7. Witch Yoo-Hee: Kim Jeong Hoon dan dolayi seyrettim. Dizinin Senaryosu çok güzel ama Müzikleri senaryodan daha güzel.
8. Hello! Miss: Lee Da Hae yüzünden seyrettim. Çok sevmistim bu diziyi
9. My Name is Kim Sam Soon. Çok övülüyor diye seyrettim ama hiç sevmedim.
10. Cinderella Man: Ismi hosuma gitti seyrettim. Dizi de müzikleride harika
11. You’re Beautiful: Vizyona girecek Dizi ler arasinda görmüstüm Posteri enteresan geldi ama ertelemistim ve seyredenler çok begenince ben seyretmeden begenmistim

ve misadan sonra erteledigime çok pisman oldugum bir dizidir
12. 3 Dads 1 mom: Öneri üzerine seyrettigim bir dizidir. Baya komikti. Gülme krizlerine girdim seyrederken
13. Muhtesem Kralice: TRT de seyretmistim tüm bölümlerini seyredemedim okuldan dolayi ama hastasi oldugum bir dizidir ;)
14. Spring Waltz: CD lerini okul arkadasimdan aldim (Vietnmalidir kendisi - kendi bile seyretmemis daha. Üçüncü bölümden sonrasini seyretmemis akilli. 2. ve 3. bölüm biraz sikici ama önemli bir bölüm asil dizi sonra basliyor zaten

) Çok harikulade bir dizidir.

Hemde Han Hyo Joo oynuyor. Birde avusturyaya gelmeleri ilgimi çekmisti. Bir hatiram bile var: Ben okumustum önceden Salzburg (avusturya nin bir sehri) a geldiklerini. Seyrettikten sonra bir yere geldi kiz. Ben diyorum kendi kendi me ayni buradaki (yani viyanadaki) büyük kiliseye benziyor. Suraya bak salzburg demek böyleymis yani ayni sehir gibi. Surasida ayni Ringstrasse (viyanada çember gibi yuvarlak olan bir mahalle) Salzburgta tramvayda mi vardi? Hemde D/J ve 1 tramvayi bir arada buradaki gibi. Sonra anlasildiki kiz daha Salzburga gitmemis. daha viyanadaymis :img-hysterical:
15. Shining Inheritance seyrediyorum hakikaten süper harika ötesi bir dizi.