yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Dramas I watched in Korea? / Watching?
denizler imparatoru
saraydaki mücevher
i am sorry i love you
düslerimin prensi
yisan
a love to kill
birde so ji subun bir reklam dizisi vardi 4 bölümlük Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Denizler Imparatoru ve Düslerimin prensi, insallah yakinda Jumong 'uda yazacagim Smile
ilk denizler imparatoruyla basladi serüvenOnay
saraydaki mücevher
düslerimin prensi
sarayin rüzgari
i'm sorry ilove you
goong
hepside birbirinden güzeldi ama so ji sub un yeri bi baska!
20_Beethoven Virus Mütis bir dizi her kesin izlemesi lazim Kim Myung Min performasina bayildim ve Lee Ji Ah güzelligiyle bence dizi ayri bir renk katmis
21_Time Between Dog and Wolf
3 dizi daha izlicem ondan sonra web dünyasina uzun bir ara vericem.........
denizler imparatoru:bir daha onun gibisiyle karsilasamayacagim bir dizi...hiçbir üstünlük sifatlari onu anlatmaya yetmez..müthis karsiliksiz ask, sadakat, azim, ihanet gibi duygularin ele alinis sekli çok farkliydi(tabi oyunculugun konusturulmasiyla)...
saraydaki mücevher:33 bölüm izledim..çok dogaldi ve konu gerçekçiydi..abartidan uzak dogal bir dizi..çok fazla etkilenmedim..
düslerimin prensi:gereginden fazla eglenceliydi...bütün bölümlerini seyrettim..gülmeye ihtiyacim vardi düslerimin prensi bunu sagladi..abartilacak bir konusu yoktu..güldürücü etkisi yüksekti..
sarayin rüzgari:hayal kirikligina ugradigim bir dizi...kore dizilerine bakis açimi degistirdi..kötü bir senaryo..dizi biraz daha kisa olsaydi daha iyi olurdu..entrikaya karsilik entrika..böyle sürüp gitti ilk 40 bölüm...son birkaç bölümdür heyecanlamaya basladim..hong hayraniyim, onu seviyorum karakter olarak..
jumongu sabirsizlikla bekliyorum..
yazin vazgecilmezim heyecanla bolumlerini bekledigim trtnin veremedigi zamanlrda oturup agladigim geceleri guzel uykymdan uyandirip tekrar bolumlerini seyrettigim ve ruyalarima giren tek dizi duslerimin prensi ve ayni olmasada bunun kadar bagimli oldugum misa tekrar tekrar seyrediyorum
GOONG müthisti ya FULL HOUSE da komikti çok güldüm.sonra DENIZLER IMPARATORUNU unutmayalim ilk izledigim kore dizisiydi çook güzeldi.MY GIRL var o da çok hos.Sonra simdi yayinlanan SARAYIN RÜZGARI bu da çook güzel.ya hepside güzel bunlarin.AlkisOnayOnay
İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
●Yeom Yang Fan Club
●Denizler İmparatoru Fan Klübü
●Boys Over Flowers Fan Club
●Lee Min Ho Fan Kulübü
●You Are Beautiful Fan
●Club Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club
Denizler imparatoru, Saraydaki mücevher, Düslerimin prensi, sarayin rüzgari hala seyrediyoruz ,Full house,Alove to kill, bir kaç tane daha var iste elimde olsa hepsini izlerdim kore dizilerininBiggrin
[Resim: 2474.jpg]

1. Denizler Imparatoru (çok begendim)
2.Sarayda ki Mücevher(Çok begendim)
3.Full House(güzel)
4.I'm sorry I love you (çok begendim)
5.Goong(çok begendim)
6.The devil (JJH için seyrettim,degisik bir film,degisik bir son,izlenesi)
7.Coffe Prince(kimin için seyrettigim malum ama begenmedim)
8.My girl(fazla çekmedi,bence dizi bütün bölümlerde etkileyiciligini koruyamiyor )
9.Winter Sonata(çok begendim)
10.My name is kim sam soon(Daha izlemeyi bitiremedim ama çok güzel bir dizi,siddetle tavsiye ederim,imkani olan izlesin)
11.Green rose(güzel bir dizi,izlenesi)
12. Yi san(Severek izliyorum,su aralar hem severek hem aglayarak izliyorum)
saraydaki mücevher ilk dizimdi geçen yil izliyoduk ailecek
-Düslerimin Prensi beni kore dizileri manyagi yapan diziBiggrin
-I'm Sorry,I Love You
-My Girl
-Full House
-Coffee Prince
birde Hazanakari no Kimitachi yi izledim ama o japon yapimi bir film olsun sonuçta çekikler yaBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi