22-12-2008, Saat: 2:36
ayy bu kadar cok diziyi cidden izledinizmi arkadaslar
ne guzel ya ozellikle meraycim senin listene hayran kaldim
kendi adima da uzuldum
simdilik bu kadar ama devami gelecek insallah 
1-Dae Jang Geum--kore muptelasi olmami saglayan o muhtesem yapim hala bir numaradir benim için..
2-Goong--guzeldi eglenceliydi ama son bolum hayal kirikligina ugratti beni
3-I'm Sorry I Love You--dramanin ta kendisi en tas kalpliyi bile hungur hungur aglatacak dizi
her anlamda dort dortluk bir sanar eseri
4-One Fine Day--5.bolume kadar izlemek nasip oldu alt yazilari bekliyoruz ama guzel diziye benziyo
5-Hanazakari No Kimitachie--japon dizisi gulmekten karnima agrilar girsin diyenler izlemeli
fevkaladeninde fevkinde bir komedi dizisi
6-One Litre of Tears --gercek hayattan alinti..guzeldi duygusaldi ve ayni zamadan ögretici bir diziydi
7-My Girl--her ne kadar son bolumleri tatmin etmesede cok guzel cok eglenceli bir diziydi
8-Full House--izledigim en kotu diziydi diyebilirim surekli ayni seyler fazlasiyla baymisti beni.. adini bile duyunca tuhaf oluyorum o kadar yani
9-Winter Sonata--son izledigim ask dramasi evet bu da dörtdörtlüktü misadan sonra en fazla agladigim 2.dizi bu oldu..karakterler olsn kurgusu olsun muzikleri olsun inanilmaz etkileyici ve buyuleyiciydi..kicasi ruya gibi bir diziydi.
ne guzel ya ozellikle meraycim senin listene hayran kaldim
kendi adima da uzuldum
simdilik bu kadar ama devami gelecek insallah 
1-Dae Jang Geum--kore muptelasi olmami saglayan o muhtesem yapim hala bir numaradir benim için..
2-Goong--guzeldi eglenceliydi ama son bolum hayal kirikligina ugratti beni
3-I'm Sorry I Love You--dramanin ta kendisi en tas kalpliyi bile hungur hungur aglatacak dizi
her anlamda dort dortluk bir sanar eseri4-One Fine Day--5.bolume kadar izlemek nasip oldu alt yazilari bekliyoruz ama guzel diziye benziyo
5-Hanazakari No Kimitachie--japon dizisi gulmekten karnima agrilar girsin diyenler izlemeli
fevkaladeninde fevkinde bir komedi dizisi6-One Litre of Tears --gercek hayattan alinti..guzeldi duygusaldi ve ayni zamadan ögretici bir diziydi
7-My Girl--her ne kadar son bolumleri tatmin etmesede cok guzel cok eglenceli bir diziydi
8-Full House--izledigim en kotu diziydi diyebilirim surekli ayni seyler fazlasiyla baymisti beni.. adini bile duyunca tuhaf oluyorum o kadar yani
9-Winter Sonata--son izledigim ask dramasi evet bu da dörtdörtlüktü misadan sonra en fazla agladigim 2.dizi bu oldu..karakterler olsn kurgusu olsun muzikleri olsun inanilmaz etkileyici ve buyuleyiciydi..kicasi ruya gibi bir diziydi.
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|

![[Resim: 10.gif]](http://i1200.photobucket.com/albums/bb335/mako_chan1986/Gifs/10.gif)

Buralar hep dutluktu...