yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Dramas I watched in Korea? / Watching?
denizler imparotoru:ilk izledigim kore yapimiydi ozamanlar koreye merakim yoktu ama savas ve eski tarih ilgimi çekti
saraydaki mücevher:birgün okuldan geldigimde canim çok sikkindi o günde trt1 açik kalmis 2.bölümünü izledim kiyafetleri yemekler konusu ilgimi çektiama süperdiOnay
goong:saraydaki mücevheri yazin dizimiz baslamadan 1 hafta önce saraydaki mücevherin videolarina bakiyodum bir saraydaki mücevherle ilgili açilmis sitede dizimizin reklami filan konusu verilmisti internetten baktim videolarina çok hosuma gitti ve iyiki izlemisim
misa:sitemizde fotograflari vardi çok hosuma gitti videolarina baktim sitemizde bölümlerini izledim ve çok etkilendim çok güzel bir yapimdiOnay
full housenin: bir kismini izledim ama ev çok güzel
my gril :hepsini izledim ama çok güzel ve çok komik olaylar vardi
the devil:3. bölümüne kadar izleyebildim
a love to kill:bi rain oynamasi ve meraktan izledim çok komik olaylar vardiOnay
Jumong:eski tarih oldugu için

daha bir çok izledigim var ama aklima gelenler bunlarBiggrin

1-Saraydaki Mücevher: Ilk izledigim dizi. Yemekleri dikkatimi çekti daha sonra ise jangemanin azmi ve mücadelesi, çok çaliskanligi.( Bu arada çin dizisi zannediyordum.)
2- Düslerimin Prensi, Kibris'ta yaz sicaginda ablamin kizimin tavsiyesi üzerine seyrettim.) ama hala kore dizisi oldugunu bilmiyordum.Son bölümlerini Trt'den seyredemeyince Korea fans sayesinde Kore dizisi oldugunu ögrendim ve diger Kore dizilerine ve Kore'ye karsi büyük ilgim ve sevgim basladi.
3-Devil : Ing alt yazi olarak seyrettim. Ama nasil ? yeterli ing yok bir çeviri programi sayesinde cümle cümle çevirerek Smile J.J. Hoon hayranligi yüzünden.
4: My Girl. Sarkilari ve oyuncularini çok sevdim. L. jun Ki hayranligim basladi.
5:Coffee Prince : Kore dizisi oldugu için seyrettim. Fena degildi.
6- Full House: Fena degil ama ben my girl daha çok sevdim
7-Winter Sonata: Çok güzel bir dizdiydi.Defalarca izledim.
8-I'm Sorry I Love you. Çok gözyasi döktüm.
9-Sarayin Rüzgari : çoook güzel.
10-Jumong: jumong hayranligimin tavan yaptigi dizi.
11-A LOve To Kill: Bi Rain hayranligim pek yok ama fena degil.
12_Green Rose. Kore Dizisi oldugi için seyrettim.
düslerimin prensi
denizler imparatorlugu
düslerimin prensi
misa
coffee prince
SARAYDAKI MÜCEVHER:iyi bir diziydi gerçekten
GOONG:romantik bir dizi olmasi basli basina bir artiydi benim için
MY GIRL:gerçekten çok eglenerek izledigim bir diziydi dizi tavsiye etmek gerkirse kesinlikle my girl derim
I'M SORRY I LOVE YOU:hiç bir diziyi izlerken bu kadar üzülmemistim ama yinede muhtesem bir dizi
FULL HOUSE:i'm sorry i love you dan sonra izledim bir dizi izlerken baya eglendim rain 'in sempatik hareketleri çok tatliydiSmile
YOU ARE MY DESTINY:hala izlemekte oldugum bir dizi,konusu iyi fena degil
MY PRECIOUS CHILD:hala izlemeye devam ediyorum çok güzel bir dizi çok sicak herkese tavsiye ediyorum
YI SAN :anlatmaya gerek yok herhalde hergün heyecanli bir sekilde devam ediyor
THE WORLD THAT THEY LIVE IN:izlemeye devam ediyorum daha 4.bölümdeyim ama hos bir dizi
AIR CITY:izledim fena degildi ama baska bir yorum yapamiycam bu dizi hakkinda
AUTUMN TALE :izlemeye yeni basliycagim bunun yorumunuda daha sonra yaparim umarim unuttugum bi dizi yoktur.Smile
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
COFFEE PRINCE:bu dizi en begendim diziler arasindaydi ama eklemeyi unutmusum Biggrin
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
saraydaki mücevher ,düslerimin prensi,coffee prince,full house,misa,my girl(hala izliom)su ana kadar hiç bir kore dizisinden izledigim için pisman olmadim tavsiye et derseniz,hepsini sölerim heral...
1-düslerimin prensi kore dizlerine baslangicimdir.ilk göz agrim diyebilirim izledikten sonra saraydaki mücevheri izlemedigim için çok yandim
2-misa seyrettikten sonra günlerce etkisinden kurtulamadim.hep aglamakli dolastim.mükemmeldi.
3-full house bazen güldüm bazen agladim.güzeldi
4-mr girl bence en güzelleriydi ju yoorin seul goong ve jun ki süperlerdi kesinlikle tavsiye ediyorum
5-green rose 3 bölümünü izledim kota probleminden seyredemiyorum ama digerlerinden biraz farkli agir drama modunda
simdilik bu kadar bu arada dizilerin çogunu sitemizden tanidim bence seyredilmeye degerler bizim dizilere 10 basarlarSmile
Düşlerimin prensi Fan Club
Full house sevenler Fan Club
Kim Jeong Hoon Fan Kulubü
.. I'm Sorry I Love You Fan Club..
My Girl Fan Club
Song Hye Kyo Fan Club
Lee Jun Ki Fan ClubSmile
Lee Dong Wook Sshii Fan ClubSmile
Boys Over Flowers Fan Club
Kim Hyun Joong fan club
A love to kille basladimOnay
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub