20-12-2008, Saat: 19:24
denizler imparotoru:ilk izledigim kore yapimiydi ozamanlar koreye merakim yoktu ama savas ve eski tarih ilgimi çekti
saraydaki mücevher:birgün okuldan geldigimde canim çok sikkindi o günde trt1 açik kalmis 2.bölümünü izledim kiyafetleri yemekler konusu ilgimi çektiama süperdi
goong:saraydaki mücevheri yazin dizimiz baslamadan 1 hafta önce saraydaki mücevherin videolarina bakiyodum bir saraydaki mücevherle ilgili açilmis sitede dizimizin reklami filan konusu verilmisti internetten baktim videolarina çok hosuma gitti ve iyiki izlemisim
misa:sitemizde fotograflari vardi çok hosuma gitti videolarina baktim sitemizde bölümlerini izledim ve çok etkilendim çok güzel bir yapimdi
full housenin: bir kismini izledim ama ev çok güzel
my gril :hepsini izledim ama çok güzel ve çok komik olaylar vardi
the devil:3. bölümüne kadar izleyebildim
a love to kill:bi rain oynamasi ve meraktan izledim çok komik olaylar vardi
Jumong:eski tarih oldugu için
daha bir çok izledigim var ama aklima gelenler bunlar
saraydaki mücevher:birgün okuldan geldigimde canim çok sikkindi o günde trt1 açik kalmis 2.bölümünü izledim kiyafetleri yemekler konusu ilgimi çektiama süperdi

goong:saraydaki mücevheri yazin dizimiz baslamadan 1 hafta önce saraydaki mücevherin videolarina bakiyodum bir saraydaki mücevherle ilgili açilmis sitede dizimizin reklami filan konusu verilmisti internetten baktim videolarina çok hosuma gitti ve iyiki izlemisim
misa:sitemizde fotograflari vardi çok hosuma gitti videolarina baktim sitemizde bölümlerini izledim ve çok etkilendim çok güzel bir yapimdi

full housenin: bir kismini izledim ama ev çok güzel
my gril :hepsini izledim ama çok güzel ve çok komik olaylar vardi
the devil:3. bölümüne kadar izleyebildim
a love to kill:bi rain oynamasi ve meraktan izledim çok komik olaylar vardi

Jumong:eski tarih oldugu için
daha bir çok izledigim var ama aklima gelenler bunlar

J.J. Hoon hayranligi yüzünden.
Spoiler![[Resim: junho.jpg]](http://img534.imageshack.us/img534/3913/junho.jpg)