yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Drama Scene Was The Most Impressive In Korean Dramas?
boys over flower da jandinin gu jon pyoya zarar gelmesin diye kendini adamin vurdugu an da jun pyonun üzerine kapaklanmasi..

tree of heaven de adamin sevdigi kiza ölürken kalbini vermesi..

I love to kill de ki her sahne(bu dizi ilk göz agrim,yeri ayri..

insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
Boys Over Flowers 24. bölümdü sanirim emin degilim ama Gu Jun Pyo hafizasini yitirmisti ve su diger kizla Amerika'ya gitme karari almisti bunu bi partiyle herkese duyurmuslardi. Jan Di ve Gu Jun Pyo'nun arasinda havuzbasinda geçen bu diyalog ve Jan Di'nin kendini havuza birakmasi...

Jan Di: Tamam.... Goo Jun Pyo. Bir sey daha soracagim, sadece bir soru daha.
Jun Pyo: Neymis o?
Jan Di: Yüzme biliyor musun?
Jun Pyo: Yüzme mi?Ben yüzmem.
Jan Di: Yüzmez misin yoksa, yüzemez misin?
Jun Pyo: Çocukken kötü bir tecrübe geçirdim. O yüzden yüzmem. Hiç yüzmedim.
Jan Di: Hayir.Yüzmeyi biliyorsun.
Jun Pyo: Nesin sen? Benim hakkimda gevezelik edebilecegini mi saniyorsun?
Jan Di: Dünyada hiçbir seyden korkmazsin, ama böceklerden korkar, titrersin. Esini birinin incittigini görmektense kaburgalarinin kirilmasini yeglersin. Sen ''özenli'' ve ''özel'' arasindaki farki bilmeyen bir aptalsin. 38. paralelin tren yayi oldugunda israr edersin. Çocuklar söz konusu olunca deliye dönersin. Ama baba olmak istersin. Oglunla çikip yildizlari izleyeceksin. Sen, yalniz ama sevgi dolu birisin.
Jun Pyo: Kim oldugunu saniyorsun?
Jan Di: Bu sensin, Goo Jun Pyo.
Jun Pyo: Sana maksadini sordum?
Jan Di: Söylüyorum. Adim…
Bütün dizilerdeki hemen hemen ortak nokta.. Asklar için savas verilmesi.. Smile bu beni kore dizilerinde en cok ilgimi çeken kisim.
Love Is Gone..
I'm Sorry I Love You'da So Ji Sub'ın ölmesi. Aglama

Sarayın Rüzgarın da finalde Songena, Yisan ve Dayso'nun çocukluklarını hatırlayım halka yaparak dönmeleri ve City Hunter'de Savcı'nın ölüm anı beni çok etkilemişti.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi