yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Drama Love Meant More Self-sacrifice and Realistic?
My Girl ,Bof ve Goong.BiggrinBiggrin
Hepsini seyretmedim tabii ki Biggrin Ama seyrettiklerimin içinde Full House.Smile

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
I'm sorry i love you(MISA) daki ask gerçekten çok fedakarcaydi Moo-hyuk un ölücegini bile bile yasamasi ve Eun chea aci çekmesin diye onu o kadar çok sevmesine ragmen kendinden uzaklastirmasi...izleyenler bilir Eun chea onun fotlolarini çekmisti uyurken onu hatirlayayim diye ama o onlari sildi, kz aci çekmesin sonra diye; Eun chae nin sonunu bile bile onu sevmesi ve en sonunda da yaptigi sey çok güzeldi. Daha o kadar çok örnek var ki...My girl, Full House,Düslerimin prensi, My lovely Kim Sam Soon, Coffe Prince,Soraki Prens bunlarin hiç birinde böylesine karsilikli bi fedakarlik, aci yoktu.
Ben Yi San derim. Çok dokunakli bir kaç ask hikayesi bir arada. Oyuncular da gerçek sevgi sergilemislerdi. Denizler imaparatorunda da karsiliksiz asklar var ama, gözlerin pek isildamadigini farkettim orda. Bilemiyorum biraz soguk geldi sanki.
En çok Yi Sandaki Song Yeon la Yi Sanin dügününden, ondan önceki Yi Sanin cariyenin yanina gittiyinde Son Yeonun aglamasindan çok etkilenmistim, tabi kraliçeden de çok etkilendim, hele Dae Soo Son Yeon kayboldugunda, öldügünde çirpinislarindan da... Yine de gördügüm bütün Kore diizilerinin içinden Sarayin Rüzgarinda ask çok etkiliydi.
Basit,tabikide Yisanin aski. Tüm Kore dizilerinde farkettim Yisan kadar hiçbiri fedakar degil.
(22-02-2009, Saat: 16:25)ferideelif yazdı: tabiki jang geum ve jung ho min aski. jung ho min'in ''sevdigim kadin için seve seve ölürüm. sevdigim kadina bu dünyada kavusamicaksam onu öbür dünyada beklerim'' demesi ne kadar fedakarca ve duyguluydu
Bunu unuttumSmile Dogru ama en çok etkilendigim ve duygulandiggm yeri salgin olan köye Jungo Mini biramadiklarinda gözleri yasarmis, her kesi itip oraya kosmasiydi. Kizin arkasindan her yere hatta sürgüne de gitti mevkisini her seyini atarak. Yalniz Jang Geumdan ayni seyleri pek görmedim, onun ölmüs yakinlarina verdiyi sözler ugrundaki savasi her seyi üstelemisti ve ordaki kralin da ölecegini bile bile kizi riske atmadigini, ona ameliyat ettirmedigini ve Jang Geum u cariyeliye de kabul etmedigini, bununla Jang Geumun hayatini mahfetmedigini, ordan uzaklastirdigini da fedakarlik gibi kabul ediyorum .Demek ki Jang Geumu hiç de Jungo Minden az sevmemis. Ama yine de Sarayin Rüzgarindaki fedakarliklar bana daha üstün geliyor.
Boys Over Flovers,Hong Gil Dong um,Denizler Imparatoru buna bayilmistim,Yi San,Düslerimin Prensi, baska varda ama en etkileyicileri bunlardiSmile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Bence "I'm sorry I love you" daki Moo-Hyuk un aski daha fedakarca.Smile
Bu dizi hala içimde bir sizi, hiç de bitecege benzemiyor, aklima geldikçe
sizlatiyor. Aglaelsalla

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Ya Kore dizilerinin genel temasi ask ve ben izledigim tüm Kore filmlerinde gerçek aski gördüm.Özellikle Düslerimin Prensi,Denizler Imparatoru, Zoraki Prens,Saraydaki Mücevher,Sarayin Rüzgari ve son olarak Efsane Prens te gerçek aski hissettim, Kore filmlerinin hepsi de çok güzel zaten Koreyi ve Korelileri çok seviyorum....

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Jang Geum ve Jungo Min.
Ve tabi Jandi ve Yoon Ji Hoon.
There is still hope!!!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi