30-07-2009, Saat: 13:42
Hepsi mükemmeldi ama Jang-geum & Jeong-ho aski benim için bambaska...

Which Drama Love Meant More Self-sacrifice and Realistic?
|
30-07-2009, Saat: 13:42
Hepsi mükemmeldi ama Jang-geum & Jeong-ho aski benim için bambaska...
![]() ![]()
Bence Mygirl(Gong Chan ve Yoo Rin'indi,ya kiz yalanlarinin acisindan çok azap çekti ve çok agladi Gong Chan için tabi o da Ju Yoo Rinide 2 yil bekledi ....)
Boys Over Flowers(Geum Jandi sirf arkadaslari zarar görmesin diye askindan vazgeçti ve gitti..)
My Girl ve Full House kesinlikle.
03-08-2009, Saat: 1:22
Kesinlikle Saraydaki Mücevher dizisinde Jungho Min ile Jang Geum'un aski. Özellikle Jungho Min'in aski için yaptigi fedakarligi baska dizide görmedim.
![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
03-08-2009, Saat: 1:30
(03-08-2009, Saat: 1:22)FiLiZz53 yazdı: Kesinlikle Saraydaki Mücevher dizisinde Jungho Min ile Jang Geum'un aski. Özellikle Jungho Min'in aski için yaptigi fedakarligi baska dizide görmedim. Evet. Jang Geum'nin yaptiklarina, Jungho'nun fedakarliklariyla kiyaslandiginda pek fedakarlik denemez ![]()
Full House,I'm Sorry I Love You ve Düslerimin Prensi.
I'm The Best
![]()
Sarayin rüzgarindaki Songena ile San in aski.
![]()
Jang Geum ve Jungho Min aski.
Jumong ve Sosonoda olabilir. Fedekarlik olarak birde Yesoye nin fedekarligi olabilir.
Song Ji Hyo Han Ji Min
Park Soo Ae Lee Yo Won Jumong Denizler İmparatoru Saraydaki Mücevher Muhteşem Kraliçe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|