I'm sorry I love you, Düslerimin Prensi, Saraydaki Mücevher.
|
Which Drama Love Meant More Self-sacrifice and Realistic?
|
|
I'm sorry I love you, Düslerimin Prensi, Saraydaki Mücevher.
Zoraki Prensdeki Kraliçe ve Alex.
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
20-03-2009, Saat: 3:02
Bence en gerçekçi dizi aski Saraydaki Mücevher'de ki Jean Geum-Jeong-ho Min askiydi.Ah canim ya ikisi de çok aci çekmisti.Son bölümde ki kavusma sahneleri tek kelimeyle harikaydi
İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
20-03-2009, Saat: 3:37
Fedakarlik söz konusuysa kesinlikle Saraydaki Mücevher
![]() Askin en fedakar, en güzel, en zor, en gerçekçi halini orada izledik.
20-03-2009, Saat: 3:41
Tabiki Denizler Imparatoru
![]() Yeom'un kazanan taraftayken , sevdigi kadini kurtarmak adina hayatini feda etmesi, Jung Hwa'nin sevdigi adami kurtarmak için hayatini tehlikeye atmasi. Baska hiç bir dizide ordaki kadar fedakar ve gerçekçi bulmadim aski.
20-03-2009, Saat: 10:46
Denizler Imparatoru..
20-03-2009, Saat: 10:57
Bence Denizler Imparatoru Ask fedakarlik Konusunda 1 Numara !
20-03-2009, Saat: 11:34
Sarayin rüzgari ,ask ve fedakarlikta hep bir numara önde olacak benim için....
Yi san ve Seongsong Yeon'un aski, Park Dae Soo'nun fedakarliklari... Yi san'in esi Hyo Eui'nin fedakarliklari, Hong Guk Young'un efendisine olan sevgisi ve fedakarliklari... Hersey çok içten hissetirildi, çok güzeldi gerçekten ![]() ![]()
23-03-2009, Saat: 17:54
(20-03-2009, Saat: 3:02)zuhal_shn yazdı: Bence en gerçekçi dizi aski Saraydaki Mücevher'de ki Jean Geum-Jeong-ho Min askiydi.Ah canim ya ikisi de çok aci çekmisti.Son bölümde ki kavusma sahneleri tek kelimeyle harikaydiEvet kesinlikle öyle (20-03-2009, Saat: 3:41)Ho Min yazdı: Tabiki Denizler ImparatoruKeske ben de izleyebilseydim çok merak ettim... (20-03-2009, Saat: 11:34)kiMyeong yazdı: Sarayin rüzgari ,ask ve fedakarlikta hep bir numara önde olacak benim için.... Evet, çok büyük fedakarlik vardi Sarayin Rüzgari'nda da... ___________________________________________________ Yine de benim için en önemlisi Saraydaki Mücevher'di
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|