yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Drama Love Meant More Self-sacrifice and Realistic?
Düslerimin prensi, saraydaki mücevher ve my girl dizilerindeki ask bence çok fedakar ve gerçekçiydi Smile

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

My Girl ve Sarayin Rüzgari'nda Dae So'nun aski çok fedakarcaydi sevdigi kiz mutlu olsun diye neler yapmadi ki Sad
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
I am sorry,I love you Onay
Hello,Hello you Infinite boy !
Sarayin rüzgari,Zoraki Prens,Full House,A love to kill( Burda olan aska ne kadar sinir olsamda insanin basina gelebilecek olaylardi ) You're Beautiful dizisinde Jeremy'nin aski Smile Yazik ya Go Mi nem'i erkek saniyordu ve ona asik olmustu Kalp Ya hatirladigim kadari bu Biggrin
Düslerimin Prensi ve Saraydaki Mücevherin ask öyküleri daha samimi ve sicak geliyor bana.Biggrin

Kararsizim..Çünkü Kore dizilerinin çogunda ask fedakar ve gerçekçi..Dizileri izlerken olayin içinde hissediyorum kendimi..Ama favorim yinede Bof Ji Hoo..=)))

..!Sonsuzluk ~~ J.J.H~Y.E.H~

I Sorry Love u ve düslerimin prensi Biggrin bana çok etkileyici gelmisti Onay

Bence Düslerimin Prensi Yull ve Çeyang çok aci çekmisti, Çeyang mutlu oldu ama Yull mutlu olmadi ,bence Yull'un aski gerçek bir askti ama sonuçta karsilik bulamadi ve annesinin yaptigi tüm pislikleri üstlendi çocuk sevdigi kisi mutlu olsun diye.
Bof'un Yoon Ji Hoon'u...Her ne kadar JanDi ile ilk bir seylere baslayan o olsada ufak bir yoklugunun ardindan en yakin arkadasinin kiz ile sevgili olmasi ve seve seve kendini mücadelesiz geri çekmesi çok fedakarcaydi.
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
Düslerimin Prensi Smile
Ne gülümsemek gerçek mutluluktur
Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir...
Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir...
Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir...
Hayat ne gideni getirir
Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir
Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın...
Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi