yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Drama Final Would You Like To Change, If You Can?
I'm Sorry I Love You. Onay Kız intihar ederse etsin ama So Ji Sub ölmesin ve annesi onu tanısın. Biggrin

Denizler İmparatoru' nu değiştirmek isterdim. Yeom Yang'ı öldürtmezdim. O sahnede çok ağlamıştım. Sad
Öncelikle BOF'u değiştirirdim ..düğün yapardım onlaraa Biggrin
City Hunter:ya oldurdu benı sonu yaa..bir acayip bıttı .anlasılır bır sekılde bıtırırdım ...mın ho ve mın young el ele mesela ;)
The King 2 Hearts : Eun Shi Kyung'u asla oldurmezdım uhuhuhu cok aglamıstımm....
Big:çok saçma bitti yaa o kadar guzel bır dızıyı o şekılde bıtırmek cok sacmaydı..
Dream High: sonunda Suzy'ı Kım soo hyun la degıl Teacyeon 'la sevgılı yapardım..Biggrin
You have fallen for me : mukemmel bır dızı bu sekılde mı bıtırılır ya? konu bulamamıslar herhalde ..
AKLIMA BU KADAR GELDI Biggrin
1.Bad Guy: Böylesine güzel ve heyecanla izlenen bir dizi böyle bitmemeliydi. Ama şimdi tam olarakta kızamam çünkü Nam Gil askere gitmişti.
2.Boys Over Flowers:Yhaa ne biliyim sanki sonlarına doğru biraz saçmaladı.Mesela oğlunun JanDi ile evlenmesini istemeyen anne birden vazgeçti,sonra çok fazla olay kattılar araya Yaprak Dökümü gibi oldu.
3.City Hunter:City Hunter mevzusunun kapatıldığı sahne çok güzeldi fakat sonunun öyle birbirlerine bakıp gülmesinden ben şahsen hiçbir şey anlamadım hadi orayı da geçtik arabayla bir yere gidiyordu ama nere tam olarak kimse çözemedi Biggrin
4.Personal Taste:Bence öyle gökyüzüne bakmaktansa güzel bir düğünle ufak bir öpücük güzel olurdu ya da ben abartıyorum Biggrin
Karanlık Tüneldeyim Ve Tek Işığım Sensin OPPA
(28-12-2012, Saat: 23:00)eda_pikaçu yazdı: 1.Bad Guy: Böylesine güzel ve heyecanla izlenen bir dizi böyle bitmemeliydi. Ama şimdi tam olarakta kızamam çünkü Nam Gil askere gitmişti.
2.Boys Over Flowers:Yhaa ne biliyim sanki sonlarına doğru biraz saçmaladı.Mesela oğlunun JanDi ile evlenmesini istemeyen anne birden vazgeçti,sonra çok fazla olay kattılar araya Yaprak Dökümü gibi oldu.
3.City Hunter:City Hunter mevzusunun kapatıldığı sahne çok güzeldi fakat sonunun öyle birbirlerine bakıp gülmesinden ben şahsen hiçbir şey anlamadım hadi orayı da geçtik arabayla bir yere gidiyordu ama nere tam olarak kimse çözemedi Biggrin
4.Personal Taste:Bence öyle gökyüzüne bakmaktansa güzel bir düğünle ufak bir öpücük güzel olurdu ya da ben abartıyorum Biggrin

evet katılıyorum yaa...
Smile)) Daha varda yoruldum yazmaktan Biggrin
Karanlık Tüneldeyim Ve Tek Işığım Sensin OPPA
(28-12-2012, Saat: 23:03)fatoş_gcn yazdı:
(28-12-2012, Saat: 23:00)eda_pikaçu yazdı: 1.Bad Guy: Böylesine güzel ve heyecanla izlenen bir dizi böyle bitmemeliydi. Ama şimdi tam olarakta kızamam çünkü Nam Gil askere gitmişti.

evet katılıyorum yaa...

Daha var ama yoruldum yazmaktan Biggrin
Elbetteki Bad Guy o muhteşem dizi nasıl öyle biter nasıl nasıl! Sad
[Resim: catsesn.png]

hepsini tabiki Smile
Lee MinHo'nun ve Kim Jong Hyun'un olduğu bir dizi nasıl böyle biter!!!!.079.
Boys Over Flowers'de o nasıl bi finalll ALLAH'IM! Hayatım da böyle iğrenç final görmedim. Ben olsam finali düğünle bitirirdim..074.
İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için 3 gün yasaklanmıştır.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi