yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Drama Final Would You Like To Change, If You Can?
I'm sorry I love you
Boys over flowers in finalinde evlendirir birde çocuklari olmus yapardim elimde olsaa. Cok basit bitirmislerdii Smile öyle güzel diziye uygun bi final degildiSmile
Gerçek olan içimdeki bu boşluk mu? Değil! Bir şey var, ama eksile eksile var.
49 Days.
Kesinlikle öyle bir final olmamaliydi...Aglama
Ölmemelilerdi banane.cry
Boys Over Flowers ve Düslerimin Prensi'ni degistirirdim.Jandi Jihoo ile evlensin ChaeKyung'da Yun ile evlensin ^^
İmzanız kurallara uygun olmadığından silinmiştir.
49 days, hong gil dong un finalini degistirirdim.
49 Days & Iljimae Sad
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

✿
FT ISLAND - MEMORY
Ben sanirim ,Tree With Deep Roots dizisinin finalini çok daha kansiz daha kayipsiz olmasini isterdim..Gerçekten çook iyi bir oyunculuk vardi dizide,finali seyrettikten sonra uzun süre kendime gelemedim..
BOF'un finalini. Evlenirlerdi ve Jun Pyo ogluna yildizlari izletirken bitirirdim. Jun Pyo'nun hayalini gerçeklestirmeden bitirdiler diziyi. cry

Ve City Hunter. Birbirlerine melül melül bakarlarken bitti, bari sarilsalardi. Cidden final bu mu.? dedim yani. En azindan bi sarilma sahnesi olurdu sonunda. Biggrin

Playfull Kiss süper bi diziydi ona da sonu olmayan bi final yazardim. Hehe. Biggrin
valla açikça sölemek gerekirse kore dizilerinda sonlari hep berbat yapiyorlar dizilerin final kismini yapma konusunda biraz daha düzelmeliler bence..Smile ben city hunter i degistirmek isterdim çünkü çok saçmaydi hiçbisi anlasilmiyordu..Smile
roz: lee min ho (gu jun pyo oppanimm Smile
ben city hunter ve bof'un Biggrin bence jandi jun pyo ya degil ji hoon'a daha çok yakisiyordu Biggrin
İmzanız 400*103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi