yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Drama Final Would You Like To Change, If You Can?
Denizler imparatoru... Yeum yang ölmemeliydicry O ve jung hwa evlenmeliydi.Angel
Birde you're beautiful tae kyung ile go mi namin evlendikleri görmek isterdim Biggrin
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
bende Dream High'in sonunu degistirmek isterdim biraz daha mutu bisin yaa mesela Sam Dong'la Hye Mi bi araya gelsin Sam Dong Amerika'dan gelsin Smile
[Resim: 4k9xs9jpg.png]
[Resim: 8e380ac1a803527ac3c6db5.gif]

<3 SHINee & Shawol <3
efsane prensHappy0064 hariç hepsini degistirmek isterdim
izledigim tüm dizelerin sonu ya yarim kaliyorHuh ya da hepsi ölüyor Aglama
ohh okadar izledim bu ne biçim son deyip kiziyorumOfkeli

(23-06-2011, Saat: 22:47)Go Neul Hee yazdı: bende Dream High'in sonunu degistirmek isterdim biraz daha mutu bisin yaa mesela Sam Dong'la Hye Mi bi araya gelsin Sam Dong Amerika'dan gelsin Smile
katiliyorum kesinlikle birde bof ve you're beautifulun sonunu degismek isterdim
Ben her ne kadar milat olarak BOF dizisini kabul etsem de sonunda Kim Hyun Joong ve Kim Joon içinde mutlu son isterdim, sevdikleriyle tabi Biggrin Kim Bum ve Ga Eul'ün evlenmesini isterdim. Hadi olmuyor mu bari finalde Ga Eul'ü de yanlarina alsalardi, mutlu günlerini daha çok görseydik. 5 dakika yetmedi. Smile Ama yinede mükemmel bir diziydi. Gelmez bir daha böylesi. Heart
Bad Guy tabi oppam yine sonunda ölüyor bu haksizlik ama......
[Resim: iIzMK.jpg]

Hong Gil Dong - I'm sorry I love you - Snow Queen

Bunlari degistirmek isterdimm aklima gelen bunlar ortak özellikleri ölüm barindiriyo olmalari ama A love to kill'i degistirmek istemiyorum mesela gerçekten çok garip Biggrin
Vay! Aslinda ölüm denince akla a love to kill gelir BiggrinBiggrin
Ben sonu hüzünlü,ölümle bitenleri degistirmezdim yine de (49 days gibi olsa bile Sad )..Mesela BOF çok kötü bitti bence .Yazik ettiler Jun Pyo 'ya Sad Çok soluk bitti.En azindan teklifi kabul etseydi ya da çocugu sicak karsilasaydi..Ah ah hep içimde dert olmustur Biggrin
I Hear Your Voice

-^_^-
city hunter ve bof u degistirmek isterdim.
''I'm sorry I love you '' sonunu degistirmek isterdim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi