Which Actor Would Be More Successful As A Mafia Character?
Mafya Rolünde Başarılı Olacağını Düşündüğünüz Aktör?
|
|
|
Kesinlikle Kim Joon.
Kim Hyun Joong. Çünkü onu piskopat rolünde izledim çok begendim. Mafya süper olur.
Ben Kim Nam Gil'i düsünüyorum. Bad Guy'daki o kötü adam rolünde süperdi, mafya rolünde süper olur.
Konu için tesekkürler.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek? -Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz. ... +Amy, bir gezegen yutmuşsun! -Hamileyim. +Kocamansın! -Evet, hamileyim. +Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor! -Doktor, hamileyim.
Song il Gook ve Kim Nam Gil basarili olurdu.
Bence hepsi basarili ama mafya olmasalar da F4'ü çok begeniyorum.
![]() 사랑해 ^_^
Lee Seo Jin Lovers dizisinde gangsterlerin basiydi gayet iyi oynamisti, ayni dizide Kim Nam Gil'de Seo'nun sag kolu rolündeydi oda gayet basariliydi. Kim Hyun Joong'u bende psikopat bir rolünü izlemistim gayet iyiydi ayrica Choi Si Won Timeless klibinde gayet güzel canlandirmisti.
Hepsi basarili.
31-07-2010, Saat: 4:04
So Ji Sub bu konuda benim favorim.
Daha sonra da Lee Seo-Jin olabilir.Lovers dizinde iyiydi.Ama yine de favorim So Ji Sub.
Ben de Kim Nam Gil'in mafya rolünde çok basarili olacagini düsünüyorum.O potansiyel var adamda.
![]() Bu arada Kim Hyun Joong'u psikopat rolünde nerede izlediginizi sorsam ben izlemedim de çok merak ettim simdi. ![]()
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
05-08-2010, Saat: 3:00
(31-07-2010, Saat: 4:04)burcu kore yazdı: So Ji Sub bu konuda benim favorim. Evet So Ji Sub da çok iyiydi onu unutmusum Kaba Kurgu filminde çok begenmistim. 06_CraZy_06 videosunu bulayim sana özel mesaj ile gönderirim canim.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|