yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
When to go to Korea?
Ben de ilk firsat ta gitmeyi planliyorum Abaza hadi hayirlisi Biggrin Biggrin
Allah izin veriri üniversite için yani seneyeSmile
Allah izin verirse insallah ilk firsatta bende gitmek istiyorum. Biggrin
Umarim çok yakin bir zaman olur ama bu gidisle ancak üniversiteden sonra için falan olur heralde ya da gitttigim üni.ögrenci degisim programinda kore varsa ilk ben aday olurum Smile
Kim nam gil fan club
Queen Seon Duk Fan Club
goong fan club
Yoon Eun Hye fan club
Se7en Fan Club
God of Study Fan club
ilk konun ama hrikabir seçim tebrik ederim ben üniversitem bittikten sonra gitmek isterim ya da evlendikten sonra esimle giderim BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Ilk olarak söylemek isterim ki konunu çok begendim.

Ancak benden daha hayalperest insanlarda varmis anladim, neredeyse hop Koredesiniz, ya bazi arkadaslar çok zengin, ya da hayati pek tanimiyor.

Önce üniversiteyi kazanmak için ugrasir, kazanir okulu bitirirsiniz, sonra tipki yasadigim gibi karsiniza kpss diye bir sey çikar, meslege baslarsiniz ama karninizi doyuracak parayi ancak kazanirsiniz, sonra diyelim para biriktirdiniz, aileler yalniz nasil gideceksin diye engel olur vs vs.

Olaya biraz kötümser baktim kusura bakmayin ama hayatin gerçegi bu.

Ama tabi ki benim de en büyük hayalim bir gün Koreye gitmek, bunun içinde ne mümkünse yapacagim.
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

Üniversite 1'in yaz tatilinde, Allah nasip ederse. Smile
3-4 yil sonra oradayim insallah. Smile Babamlar da destekliyor zaten neden olmasin diyorlar. (:
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Hayalim dünyayi gezmek.Sadece Kore'yle sinirli kalmak istemiyorum. Onay

Ama üniversiteyi Kore'de okumak istiyorum.Bu yüzden simdilik ingiilizcemi gelistirmeye bakiyorum.Biliyorusunuz Koreliler'in neredeyse %70'i Ingilizce konusuyor. Smile

Üniversite içinde bir 3 yilim kaldi.Sabirla bekliyorum.Gozlukgulmek

Ilk konu için hiçte fena degil. Onay
Elime geçen ilk firsatta. Onay
I am a TripleS.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi