yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
When to go to Korea?
Ben simdi atlayip gitmek istiyorum ama nerde... En erken; ünivers,teyi orada okumak istiyorum ama nasip olmazsa üniversiteden sonra insallah...
Hiç düsünmedim ki. Smile Çünkü bir hayal gibi geliyor. Ama tahminimce 5 yil gibi bir zamandan sonra gidebilirim. Smile
Suan 15 yasindayim, 20'yi üniversite yasim yapsam heralde 24 yasinda veya en kötü ihtimalle 27 yasinda giderim yani 12 sene sonra. Biggrin
Hello,Hello you Infinite boy !
Ben sinif arkadasimla 25 yaslarinda gitmeyi düsünüyorum. En kötü 27. Biggrin
Temelli olarak 4 sene sonra gidiyorum.Ama yaz tatilinde tekrar is için gidermiyim bilmiyorum ama is için gitmeyi hiç sevmiyorum hiç dolasmadan geri döndürüyor babam ve çok yogun sekilde de çalisiyoruz. Sad

Close your eyes
Open your heart... ~!
| Sdyney MUGERWA | O benim siyahi bir dostum,kardeşim,arkadaşım,ailem kısacası herşeyim...!~

Hayat denilen kara deftere,beyaz bir kader yazan...

| SN kardeşliği ~ |

İmkansız sadece biraz zaman alır! Smile
Ben her istedigim zamanda: rüyamda. Zuhaha
Hayallerimde ben zaten ordayim ama is için gitmek isterim.
Sanirim hiç bir zaman gidemeyecegim... Çünkü çok sansiz bir insanim ondan, ama ben yinede gitme hayali kuruyorum her seye ragmen bakalim zaman ne gösterecek umarim giderim ve hayallerim gerçek olur.Smile
Simdilik hayallerde gibi görünüyor...Sad Ama bellide olamaz tabi ;)
Lise bitsin, üniversiteyi kazanmak sartiyla gidecegim. (Ödül tatil gibi birsey Biggrin ) Ailem de destekçi. Bakalim... Biggrin
I will try to live with love... with dreams...
and forever with tears...
-Yoshiki (Tears)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi