yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Would Your First Reaction When You See A Korean Artist?
Hemen selam verip sohbet etmeye çalisirdim.
Sonra da birlikte fotograf çekilebilirmiyiz diye sorardim ya da fotografini isterdim.
Saskinliktan konusamazdim.
Tabiki de onunla tanisip birlikte Kore'ye giderdim.
[Resim: 95267245.jpg]
Onu misafir ederdim.
Ya da aman o zaman olsun da düsünürüm.
[Resim: 95267245.jpg]
Çok sevdigim bir Koreli sanatçi görseydim o an sasinliktan ne yapacagimi bilemezdim ama hemen sonrasinda kendimi toparlar ve normal davranmaya çalisirdim.Biggrin

(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol Behramoğlu)
Heralde bir süre tepkisiz kalir ya da çok tepki verirdim. Bunu simdi kestiremiyorum ama mutluluktan aglardim bu kesin. Çok heyecanlanirdim bir süre. Kendimi topladiktan sonra hemen yanina giderdim, özellikle sevdigim bir sanatçiysa ne pahasina olursa olsun onunla konusmayi basarirdim... Sonrasini bilemeyecegim onun tepkisini falan.
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Unuttugum bisey var. Belki de heyecandan ölebilirdim...
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Geçenlerde okuldan eve dönerken yanimda Koreli bir çocuk oturuyordu. Daha dogrusu ben onun yanina oturdum. Biggrin Telefonda konustu "arasso, arasso" diye. Biggrin Konussam mi diye düsündüm ama o kalabalikta konusamadim tabi..Bir de ingilizce konusmaktan nefret ediyorum, konusamiyorum da zaten pek. Sad Neyse iste böyle..Ama görmek güzeldi. Biggrin ehehehe.
Img-music 
Bayilirim herhalde...
Hele bu kisi Kwong Song Woo, Lee Min Hoo, Lee Dong Wook, So Ji Sub, Jo Ji Hoon ve adini hatirlayamadigim bir sürü aktör olursa, hele TürkiyeEde görürsem, hele hele ki ben Kore'ye gidersem ve görürsem kalp krizi geçirebilirim...
Tabii bunlarin olma ihtimali....
Hemen bir foto alirim. Opucuk
[Resim: 3v3rmO.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi