01-08-2010, Saat: 18:03
daha ne isterim Ryeo Wookie bana asik olsa
kosa kosa giderim Kore'ye
|
What Would You Do If Your Oppa Fell in Love With You?
|
|
01-08-2010, Saat: 18:03
daha ne isterim Ryeo Wookie bana asik olsa
07-08-2010, Saat: 16:18
Hogki'nin bana asik oldugunu dülünemiyprum diyelimki oldu dünyanin en uyumlu çifti oluruz herhalde
![]() 사랑해 ^_^
11-08-2010, Saat: 3:30
Asik olsa tabiiki onunka Kore'ye giderim ama Müslüman olmayan bir erkekle evlenemem Müslüman olsun sünnetini olsun
ondan sonra bakariz
![]() 사랑해 ^_^
16-08-2010, Saat: 13:21
su an bir oppam yok
eger olursa ilerde bana asik olursa önce müslüman olmasi sart kore'ye götürmek isterse kalici olarak sonuçta kore'yi seviyorum ama türkiye'yi çok seviyorum burda arkadaslarim ve ailem var orda gittigimde hiç arkdasim olmicak baslarda hem yabanci kalcam her olaya.Hem bu oppa ünlü olunca göz önünde olcak hep ister istemez.Bilmem ben kararsiz kaldim
Seve seve giderdim.
Things I loved before, are now for saLe
Önceden sevdiğim her şey şimdi satılık...
21-08-2010, Saat: 14:09
Bilemiyorum çok karmasik bir soru ben onu uzaktan sevmeyi tercih ederdim galiba çünkü hayalimdeki gibi degilse hüsrana ugrarim bu yüzden ona evet demem
~
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
21-08-2010, Saat: 14:21
Eger müslüman olursa onunla her yere gidebilirim.
Ahh düsüncesi bile çok güzel.
23-08-2010, Saat: 17:12
Yaa Benle JGS arasinda tam 9 yas fark var ben onu çook sevsem de abi derim ona
Biraz saçma olabilir ama ben Jang Geun Suk'in Park Shin Hye ile olmasini istiyorum Dedigim gibi Jang sadece benim hayalim favorim asigim evet ama onla o istesede olamam Ayy dedigime bi bakin ya sanki Jang beni sevcek de ![]()
23-08-2010, Saat: 17:31
Sünnetsiz adama gitmem ben önce müslman olcek
[Yas farkini göz ardi ediyoruz ben zaten büyük gösteriyorum ki ( :img-hysterical: ) ] Ama tabi nerde bende o sans Nerde bana bakicak J.G.S ![]() (Aaaah ah hayali bile güzel ) |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|