yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What will you take if you went to Korea?
ben oraya gidersem eger heyecandan kendimi kaybetmis olurdum neolur neolmaz giderken önce aklimi sonra fotograf makinemi 3.olarakda bolbol pil alirdi çünkü çabuk bitiyor buseferde sinirden aklim giderdi heralde Biggrin
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Para
Korece sözlük
Yiyecek
Giyecek
Fotograf makinesi
Canim sikilmasin diye benimle gelmek isteyen birini... Gozlukgulmek
Çok güzel bir konu tesekkürler.Onay
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
kuzenimi alirdim o da benim gibi kore hastasi sonra fotograf maknesi para ve sözlük alirdim süperrr olurdu ama nerdeee:img-cray:
ben korece türkçe sözlük alidim onlarin dilini bilmiyorum bide bisey dicem yanlis anlarlarsa beni tas tutarlarOnay
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Fotograf makinemi Onay
Laptop alirdim.Kore de "korea fansiz yapamam".Çok degerli bilgiler var korea fans'ta.En önemlisi ;korea fansi,bir korelinin yada bir ünlünün görmesini istiyorum .Insallah Allahrazi
Üç fotograf makinesi alirdim.Ne olur ne olmaz.Zuhaha
Kiyafet olarak sportif ginirim.Günü gününe Galatasaray formasi,GRS memleketimin takiminin formasi ve Türk milli takiminin formasini giyerim. Happy0064
findik alirdim.Bedava tanitim yaparim. Super
Erkek kardesimi alirdim. Hem beni korur Polis ve hem fotograf çekmeme yardimci olur.Aslinda tek basima gitmek istiyorum.
Cold
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
para,camera,makjay malzemesi vee yine para çünkü çok alisveris yapmak istiyorum burda olmayan seylerden Biggrin
Para alirdim lazim olur tabi. kiyafetlerimi alirdim ama hepsiniBiggrin Laptop alirdim rehber bulmama ihtiyaç kalmazdi nerde ne var nasil gidilecek Korea fans'tan bulurdum hemen.
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

uçak biletim ve para Biggrin
Ben para,fotograf makinasi bide laptop alirim bunlar bana yeterSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi