yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What will you take if you went to Korea?
açikçasi ben 13 yasindayim ama korece biliyorum yeni ögrendim desem daha dogru olur ben yanima bütün gardilabumu alirdim korede bi konsere gitsem esofmanmi giycem her gün farkli kiyafet için bütün gardirop gerekir hii bide koreli güzel ve yakisiklarin resimleri ve bu arada ben gerçekten koreye gitmek istiyorum yanima kimseyi almazdim bir taekwondocu oldugum için kemdimi çok rahat koruyabilirim
Ben ilk olarak para alirdim.Tabi baska bir ülke parasiz olmazBiggrin
Sonra kankimi alirdim.
Fotograf makinesi yada kamera(ee orada konsere filan giderim çekmem lazim degil mi?)
Tabi Koreceyi çok iyi bilen bir rehber.
Laptop alirdim birde çünkü foruma girip size orada yasadiklarimi anlatmam lazim degil mi?BiggrinBiggrin
Ee dönerkende bir Koreli yakisikliyla dönerdim artik.BiggrinBelkide Koreli yakisikli bulursam hiç dönmem belli olmaz benim isim.Biggrin

Hmm güzel soru...Ablamla gidecegimiz için sorun yok o herseyi alacaktir Biggrin
koreye gitmek yeni yerle yeni ülkelr tanimak hos birsey tabi...ama bu demek degil dil bilmeden koreye gitmek...sira bana geldi..simdi ben isteklerimi yazayim..
1.dil ögrenmek
2.kalacak bir otel bulmakSmile
3.laptopumu almak
4.fotograf makinasi bulmak
5.rehber bulmak(hiç bilmedigim bir yerde saskin ördek gibi görünürüm)
6.bavulumu almak.
.....
koreliler yabanci insanlarla samimi degilller..biz öylemiyiz hergördügümüz insanlarla samimi oluyoruz ..haksizmiyim sizce..tamam tamam bu kadar gevezelik yeter..isteklerime geri döneyim en iyisimi..
....
7.tükiyedeki samimiyetligi alip götürmek.
8.tabi korece ögrenirken bazi kelmeleri unutacagim o yüzden bir tane korece ve ingilizce sözlük alacak..
peki ingilizce sözlügü alpta ne yapacaksin diyen arkadaslar olmustur....ben korece bilmiyormus gibi görünecegim..bakalim benim hakkimda ne düsünüyorlar:d.
...
bu kadar daha vardi ama çogunu unuttum..gelince söylerim..
bu arada konu için tesekürler..

bu arada uyku sersemliginden dolayi düzgün cümleler kuramadim bunu için özür dilerim...yeni fark ettim oysa 3 kere okurken fark etmemistim..
valla süper seyler yazmissiniz . ben mp3 ,fotoraf makinesi ve gardolabini götürürdüm...
beni jo ji hoo'nun begenecegi kadar güzel yapacak bir güzellik ekibi alirdimKalpOpucuk
Yanima alacagim ilk sey bir tercüman.Sonra tabi o süre zarfinda harcamalarim için belli miktarda para ;çünkü orada çok farkli seyler görecegimden eminim.Çok fazla esya götürmezdim çok sey alacagimdan dolayi.Iste bukadar sey yanima alirdim.Konu içinde tesekkürler Smile
Giderken ne alirim bilmiyorum ama sayet gidersem oradan çok sey alacagim kesinBiggrin
gönlümde öyle bir aşk varki ben uyurken bile uyanık...ben gerçi mest olmuşum amma gönlümdeki her an ayık...
Kalin Kore ve Ingilizce sözlügü,fotograf makinasi ve iki adet dönüs bileti. Smile
bir korece sözlük alirdim galinba. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi