yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Will You Do If Someone Ask Address To You In Korea?
What Will You Do If Someone Ask Address To You In Korea?

Kore'de Size Biri Adres Sorsaydı Ne Yapardınız?

Olur ya arkadaşlar;
Kore'de size biri adres sorsaydı, hele bir de bu kişi Koreli olsaydı ne yapardınız? Belki çoğunuz "Kim soracak? Onlar zaten Koreli kendi memleketini bilmeyen yoktur." diyebilirsiniz. Hani tesadüf bu ya çıktı karşınıza ne yapardınız? Smile Biggrin
Ben de ona sorardım. Biggrin Sarhos
'Brother' derim o da nereli olduğumu anlar. Smile

Kendisine uzunca bir süre bakar sonra Türkçe olarak kardeşim benimle dalga mı geçiyorsun derdim. Biggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
İlk başta kahkaha atar sonra "No speak Korean, I'm Turkish" der ve ben turistim kardeş diye devam ederdim. Sonra iyi birisine benziyorsa hemen onunla tanışır ve Koreli bir arkadaş edinmiş olurdum. Biggrin Smile

Birlikte bir alamete bineriz kıyamete gideriz. Biggrin Kendim götürürüm heralde bildiğim bir yerse tabii.
Ben "Ben hiç buralıya benziyor muyum kardeş?" diye sorardım. Biggrin (zaten bir yer tarif etmesini hiç beceremem) Biggrin

Baka kalırdım, derdim dalga mı geçiyorsun, sensin Koreli ben değil ama hazır gelmişken tanışır ve o an bulunduğum şehri gezdirmesini isterdim çünkü kesin dalga geçiyordur. Smile
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Sence bende bu adresi tarif edecek gibi bir hal var mı derim o da anlar bence. Biggrin
Ben pek şaşırmazdım çünkü annem Korelileri izleye izleye gözlerin çekildi diyor. Biggrin
Herhalde beni de onlardan sandı der sonra ona bende buralarda yeniyim deyip geçerdim. Biggrin
[/align]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi